«Έχουμε τις προσωπικότητες για να αντιδράσουμε»

Γιώργος Στράντζαλης27 Νοεμβρίου 2021

Στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρηγια το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Άκης Μάντζιοςήταν ξεκάθαρος προς τους ποδοσφαιριστές του.

Στην ομιλία του στα αποδυτήρια πάτησε στον εγωισμό τους και τους ζήτησε να βγάλουν την προσωπικότητά τους και τον χαρακτήρα τους, προκειμένου η ομάδα του να αντιδράσει μετά την σοκαριστική ήττα που υπέστη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αυτό επανέλαβε και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας.


“Είναι μια δύσκολη περίοδος. Πρέπει να προχωρήσουμε. Να αντιδράσουμε. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, υπάρχουν προσωπικότητες και δεν πρέπει ποτέ ξανά να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα”, είπε για να αναφερθεί στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι. “Δεν γίνεται να ξαναδούμε την ίδια εικόνα. Το ντέρμπι είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα αυτού και θα πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν πριν το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Στα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας. Είναι θέμα το ποιος θέλει το αποτέλεσμα περισσότερο, πέρα από τα κομμάτια τακτικής και σχεδιασμού που δουλεύουμε και πάνω σε αυτό δώσαμε μεγάλη έμφαση”.

Ο 53χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην άθλια εμφάνιση που είχε ο Άρης στη συντριβή από τον ΠΑΣ, λέγοντας ότι… “ήταν ένα σοκ! Σε μια περίοδο στην οποία η ομάδα είχε βρει τον ρυθμό της, τη σταθερότητά της. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλό αποτέλεσμα. Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Υπάρχει επόμενη ημέρα, πρέπει να το ξεπεράσουμε. Δουλέψαμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι για να είμαστε έτοιμοι να το αφήσουμε πίσω μας. Έγιναν πολλά λάθη. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η εικόνα μας δεν δικαιολογεί την πορεία μας και την κατάστασή μας”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.