Εχει τον τρόπο και πάει για νίκη με ειδικό πλάνο

Κώστας Πετρωτός03 Απριλίου 2022

Με Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο ο ΠΑΟΚ μετρά μόνο νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτή την παράδοση θέλει να την συνεχίσει και απόψε στην Λεωφόρο. 

Πάει για το 7/7 και να ανοίξει την διαφορά τερμάτων που τώρα είναι στο 16-2, όμως, στην σημερινή αναμέτρηση υπάρχει μία ιδιαίτερη παράμετρος: το ματς με την Μαρσέιγ.

Το πλάνο για το παιχνίδι στην Λεωφόρο θα είναι ειδικό για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς θα κάνει στοχευμένο ροτέισιον, συνυπολογίζοντας την ανάγκη κάποιοι παίκτες να πάρουν και πάλι ρυθμό και κάποιοι άλλοι να πάρουν ανάσες μετά τα ματς των εθνικών ομάδων.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Βιεϊρίνια μάλλον θα είναι βασικός, ο Τσιγγάρας στον πάγκο και θα δούμε ποιοι άλλοι βασικοί την Πέμπτη θα πάρουν στοχευμένο χρόνο, ελέω Μαρσέιγ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να προφυλάξει τον Χοσέ Άνχελ Κρέσποόπως και τους Λευτέρη Λύρατζη, Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Τόμας Μουργκ., ενώ πήρε μαζί του τόσο τον Φερνάντο Βαρέλ όσο και τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ειδικές οδηγίες για Παναθηναϊκό

Μπορεί να έχει χτίσει τρομερή παράδοση με τον Παναθηναίκό, ωστόσο, ο Λουτσέσκου χθες έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του κάνοντας λόγο για ένα σύνολο που τρέχει και βγάζει ένταση και θα χρειαστεί από όλους μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η νίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.