Έχει το know how η Βερόνα

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος30 Ιανουαρίου 2021

Επιστροφή στα Πρωταθλήματα, μετά αλλά και πριν από αγώνες Κυπέλλου, με όχι και τόσο καλό πρόγραμμα είναι η αλήθεια, όμως και πάλι, υπάρχουν κάποιες επιλογές.

Στην Ιταλία μετά τα προημιτελικά, αμέσως (3/2 και 10/2) έχουμε διπλούς ημιτελικούς (Αταλάντα-Νάπολι και Ίντερ-Γιουβέντους). Η Μίλαν μια φορά στα τελευταία 22 χρόνια έχασε στη Μπολόνια, στοχεύει σε ρεκόρ 20 αγώνων αήττητη εκτός (έχει 16) αλλά είναι επηρεασμένοι από δύο δύσκολες ήττες από Αταλάντα (0-3) και Ίντερ (1-2) στο Κύπελλο. Ας μείνουμε να δούμε πως θα το διαχειριστεί… Η Γιουβέντους ανεβαίνει, επιστροφές έχει, η Σαμπντόρια είναι ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ και μια σκέψη στο 2&Over χωράει. Δύο ματς χωρίς γκολ ο Κριστιάνο, από τον περασμένο Απρίλη είχε 3 σερί χωρίς γκολ. Θα το ισοφαρίσει;

Η Ίντερ έχει ψυχολογία, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη, έχει απέναντί της τη Μπενεβέντο που παίζει ανοικτά, αλλά είναι χαμηλά το Combo 1&Over. Είναι πιθανό να το δούμε να εμφανίζεται πάντως, όπως και στο Αταλάντα-Λάτσιο που συναντιούνται ξανά (3-2 στο Κύπελλο-Η Αταλάντα έχει 4/4 επί των Ρωμαίων). Οι καλές επιστροφές της Σασουόλο (παρά την απουσία του Μπεράρντι) και η πολύ κακή πορεία της Κάλιαρι δημιουργούν μια σκέψη στο 2 (και οι Νεροβέρντι εκτός πηγαίνουν καλά), στο Κροτόνε-Τζένοα μόνο ο φορμαρισμένος Σίμι Νουάνκο των γηπεδούχων δείχνει να αξίζει μια ματιά στο 2,25 any time, ούτε το Νάπολι-Πάρμα βγάζει κάτι και καταλήγω στη σκέψη για κόντρα της Ρόμα. Προς πώληση ο Τζέκο, εκτός προπονήσεων όλη την εβδομάδα, πρόβλημα με Μκταριάν, ο Πέδρο εκτός, ο Ελ Σαράουι δεν μπορεί να κάνει ιατρικά γιατί έχει κορωνοϊό (ζορίστηκε 4-3 η Ρόμα να κερδίσει τη Σπέτσια) και η Βερόνα από την άλλη ανατροπή από 0-1 σε 3-1 έκανε τη Νάπολι στο Μπεντεγκόντι, πήρε και τον Λαζάνια μπροστά, στους μεγάλους πάντα βάζει δύσκολα (Κέρδισε τη Ρόμα στην πρεμιέρα και μάλιστα 3-0, κέρδισε εκτός τη Λάτσιο, την Αταλάντα, πήρε ισοπαλία στη Μίλαν και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους!). Σίγουρα δεν είναι για το 1,65 ο άσος της Ρόμα παρ’ ότι παραμένει αήττητη στο Ολίμπικο.

Στην Ισπανία επίσης είχαμε Κύπελλο. Η Αλμερία είναι η μοναδική ομάδα της Segunda που συνεχίζει (άφησε έξω την Οσασούνα στα πέναλτι) με τις Λεβάντε, Μπέτις, Γρανάδα, Αθλέτικ, Μπάρτσα, Σεβίγια και Βιγιαρεάλ. Η Σεβίγια με όλους μέσα, Οκάμπος, ΕνΝεσίρι, Σούσο, πήρε και Πάπου Γκόμες (δεν τον δίνουν στην ενδεκάδα), είναι ματς στα μέτρα της να το πάρει στο Έιμπαρ, αλλά οι γηπεδούχοι σκοράρουν. Έχει ενδιαφέρον και το GG από μια οπτική. Μια σκέψη στο GG κάνω για το Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ που έχει ανεβασμένες τιμές, έχει και πολύ ισοπαλία το ματς, η Βιγιαρεάλ εντός έχει αήττητο που τρέχει από πέρσι και το έχτισε… μετά την ήττα από τη Σοσιεδάδ. Η Ατλέτικο πλήρης με 4-0 στον πρώτο γύρο επί της Κάδιθ, αήττητο τρέχει, θα σταματήσει εκεί; Δύσκολο. Νίκη με Over 1,5 στο 1,95 είναι πιο αξιοπρεπές. Μια σκέψη για GG και στο Γρανάδα-Θέλτα, με τον Άσπας να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά να τον δίνουν σε αρκετά sites βασικό.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΡΟΜΑ – ΒΕΡΟΝΑ Χ2

ΕΪΜΠΑΡ - ΣΕΒΙΓΙΑ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.