Τάισον: Έχει το DNA του νικητή

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Στον….αστερισμό του Βραζιλιάνου Τάϊσον Μπαρσέλος Φρέντα κινείται ο ΠΑΟΚ παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς η συμφωνία με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

 Για αυτό τον λόγο ο Τάϊσον αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Εστάλησαν στον ίδιο και στους εκπροσώπους του, τα αεροπορικά εισιτήρια από τον ΠΑΟΚ και το ταξίδι θα γίνει από την Βραζιλία, με ενδιάμεσο σταθμό την Γερμανία και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. 

Ο Τάϊσον θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Για τον Τάϊσον όλοι όσοι μίλησαν στη Metrosport και στο Metropolis 95,5, ανέφεραν δύο βασικά στοιχεία. Είναι ηγέτης και είναι νικητής. Και δύο ακόμη που έρχονται να συμπληρώσουν τα βασικά. 

Είναι σκόρερ, μοιράζει με άνεση ασίστ. Έχει όλα τα βασικά πλεονεκτήματα που μπορεί να διαθέτει ένας μεσοεπιθετικός. Αυτό που απομένει να διαπιστωθεί, είναι η φυσική του κατάσταση. Σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται και πόσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να βοηθήσει την ομάδα.

 Το μόνο βέβαιο, είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά έμπειρο παίκτη, ηγέτη, νικητή που έρχεται για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Και το βασικό είναι να του δώσει ώθηση για να διεκδικήσει τίτλους. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.