Εχει ΡΟΣΤΕΡ και θα το αποδείξει!

Γιώργος Ζαΐρης27 Φεβρουαρίου 2022

Πολλές φορές ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τονίσει πως εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του σημειώνοντας πως τα συνεχή παιχνίδια δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να είναι σε εγρήγορση και στον ίδιο τη δυνατότητα να μην τους έχει δυσαρεστημένους. 

Σήμερα στις 17:15 (Metropolis 95.5) όταν ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται τον Ιωνικό είναι μια καλή ευκαιρία ώστε όλα τα παραπάνω να γίνουν πράξη. Οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού στην αποστολή που είναι επηρεασμένες από τις αρκετές απουσίες και λόγω... Μίντιλαντ (κόπωση από τα 120 λεπτά αγώνα) και λόγω Covid (ένα κρούσμα θετικό) αλλά και διαχείρισης αφού την Τετάρτη υπάρχει το απαιτητικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

 Ομως υπάρχουν παίκτες που είναι ξεκούραστοι καθώς δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν απέναντι στην Μίντιλαντ όπως οι Ζαμπά-Σάστρε αλλά και κάποιοι άλλοι που είτε δεν έπαιξαν (Μιχάι-Μιχαηλίδης) ή αγωνίστηκαν λιγότερο από τα 120 ψυχοφθόρα λεπτά μέχρι να πάει το ματς στην παράταση. 

Είναι προφανές λοιπόν πως σήμερα την ώρα που ο Διαμαντόπουλος θα σφυρίζει την έναρξη του αγώνα θα έχουμε μια διαφορετική αλλά σε κάθε περίπτωση ικανή ενδεκάδα που θα κερδίσει την ομάδα που για να μην ξεχνιόμαστε ανάγκασε τον ΠΑΟΚ στην τελευταία του ήττα σε εγχώρια διοργάνωση. 

Κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει το σερί ο Πασχαλάκης ενώ ο ξεκούραστος Σάστρε θα είναι στα δεξιά. Μετά από αρκετό καιρό θα... ανταμώσουν στην ενδεκάδα οι Μιχάι-Μιχαηλίδης στο κέντρο της άμυνας με τον Σίντκλεϊ να παίζει στα αριστερά. 

Ο Σβαμπ θα είναι με τον Τσιγγάρα στο κέντρο και πιο μπροστά θα είναι ο Σοάρες. Στην κορυφή ο Τσόλακ με τον Ζαμπά στα αριστερά και τον Μιτρίτσα στα αριστερά. Σήμερα για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (τελευταίο ματς ήταν με τον Αρη) για αγώνα της Super League θα υπάρχει κόσμος στην κερκίδα που θα πρέπει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο πώς θα στηρίξει την ομάδα ώστε να έρθει η σημαντική νίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.