«Έχει προβλήματα στην αντεπίθεση η Κράσνονταρ»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Προβληματίζονται από το καλό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο επιθετικό transition…
Ο συνάδελφος, Λευτέρης Ντανοβασίλης, γνωρίζοντας πολύ καλά την Κράσνονταρ, μετέφερε σημαντικά στοιχεία για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Champions League. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τόνισε μεταξύ άλλων
:

«Την είδαμε πέρσι με τον Ολυμπιακό, δεν είναι άγνωστη ομάδα. Πέρσι απέκλεισε την Πόρτο πριν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση μέχρι στιγμής. Το ρωσικό πρωτάθλημα ξεκίνησε και πάλι με διάστημα 2 εβδομάδων ξεκούρασης και είχε διαρκώς παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτ. Δεν θα δούμε φρέσκια ομάδα. Έχει βέβαια ρυθμό αλλά έχει μικροτραυματισμούς. Αυτή τη στιγμή είναι πλήρης».

Για τα προτερήματα και τις αδυναμίες της:

«Τα προβλήματά της είναι πίσω στην άμυνα. Επιθετικά έχει λύσεις. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να χτυπήσει στο κέντρο άμυνας της Κράσνονταρ. Επίσης έχει προβλήματα στις αντεπιθέσεις και αυτό φοβούνται όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Ρώσοι και τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στην αντεπίθεση. Επίσης τα ακραία επιθετικογενή μπακ εστιάζουν στην επίθεση και θα είναι καλό να παίξει από τα άκρα ο ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο δεν θα έχει κόσμο γιατί είναι ευρωπαϊκό ματς, παρ’ ότι επιτρέπονται φίλαθλοι στο ρωσικό Πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.