Εχει πλέον τον τρόπο της…

Νίκος Κουλιανός14 Οκτωβρίου 2020

* Ολοκληρώνεται η εβδομάδα των αγώνων του Nations League και η Εθνική μας δίνει ακόμα ένα παιχνίδι, με αντίπαλο που είναι στα κυβικά της, αλλά θέλει προσοχή για να μην γκρεμίσει ότι χτίζει. Η αλήθεια είναι ότι με τον Φαν Σίπ στον πάγκο, έχει τον τρόπο να κερδίσει όλα τα ματς με τις λεγόμενες μικρομεσαίες. Το ίδιο περιμένουμε να γίνει και με το Κόσοβο. Ο άσος συνδυαστικά με το under, έχει στοιχηματική αξία…
* ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ: Ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετική πορεία. Η Λιθουανία ξαφνικά πάτησε το γκάζι και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Στον αντίποδα η Αλβανία δείχνει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και θεωρώ άδικο τον φαβοριτισμό. Πάμε με την κόντρα και το 1X…

* ΦΙΛΑΝΔΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών είναι αυτό, καθώς η εξαιρετική Φινλανδία, έχει την ευκαιρία να πετάξει εκτός πρόκρισης την Ιρλανδία και να γίνει το αφεντικό του ομίλου. Η Ιρλανδία παίζει το τελευταίο της χαρτί, ωστόσο ζορίζεται πολύ στο γκολ, παρότι πίσω κρατά συνήθως το μηδέν. Περιμένουμε ακόμα ένα σφιχτό ματς, βασική μας επιλογή το 0-1 γκολ!

* ΑΓΓΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ: Τα «λιοντάρια» πήραν το ντέρμπι του ομίλου, απέναντι στο Βέλγιο κι έγιναν το αφεντικό του ομίλου. Αν τα καταφέρουν και με την Δανία θα ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση. Στον αντίποδα οι Σκανδιναβοί πηγαίνουν με φόρα στο Λονδίνο μετά το εύκολο διπλό στην Ισλανδια. Λογικά θα 'χουμε καλό ματς με σκορ και θέαμα. Ο άσος συνδυαστικά με το over, έχει αξία.

* ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ: Η Βουλγαρία δείχνει να ξεφούσκωσε απότομα μετά την οδυνηρή ήττα από την Ουγγαρία για τα τελικά του Euro και το Nations League, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η Ουαλία δείχνει σοβαρή με πολύ στιβαρή αμυντική λειτουργεία και περιμένω έστω και δύσκολα να φύγει με το διπλό από την Σόφια. Κρατάμε με το διπλό και στη συνέχεια από κοντά και το under.

* ΚΡΟΑΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ: Σπουδαία ματς έχουμε στο Μαξιμίρ, καθώς η ποιοτική Κροατία υποδέχεται την πρωταθλήτρια κόσμου με στόχο να μπει στην μάχη της πρωτιάς και σίγουρα της αποφυγής της τελευταίας θέσης. Η Γαλλία μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Πορτογαλία, θέλει μόνο την νίκη για να μην χάσει έδαφος. Θα γίνει μάχη στο Ζάγκρεμπ και περιμένουμε σκορ και θέαμα, ανάμεσα σε δύο εθνικές, που παραδοσιακά μας δίνουν μεγάλα ματς. Βασική μας επιλογή το g/g & over.

* ΠΟΛΩΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ: Η Πολωνία έμεινε όρθια με την Ιταλία και συνάμα είναι ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή και με την ποιότητα που διαθέτει συνήθως καθαρίζει τις ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια. Η Βοσνία σίγουρα δεν ανήκει σ αυτό το κλαμπ ομάδων και παρότι πήρε βαθμό με την Ολλανδία δεν έπεισε κανένα. Ο άσος είναι σε λογικές αποδόσεις και θα τιμηθεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.