ΠΑΟΚ: Έχει ήδη συμφωνηθεί το επόμενο συμβόλαιο του Σάστρε!

Κώστας Πετρωτός12 Ιανουαρίου 2022

Tο metrosport.gr σας ενημέρωσε πρώτο για την μεταγραφή του Γιάον Σάστρε στον ΠΑΟΚ και μέσα στην ημέρα παρουσίασε και τους όρους της συμφωνίας ανάμεσα στον Δικέφαλο, τον 24χρονο Ισπανό και την Μαγιόρκα. 

Υπάρχουν, όμως, ορισμένες νέες πληροφορίες για το τελικό deal το οποίο έφερε και ορισμένες διαφοροποιήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με το πιο φρέσκο ρεπορτάζ, λύθηκε καταρχάς η βασική εκκρεμότητα που υπήρχε. Ποια ήταν αυτή; Το ποιο θα είναι το τελικό ποσοστό συμμετοχών που θα πρέπει να έχει ο Σάστρε στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενεργοποιηθεί αυτόματα η ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι, ύψους περίπου 400.000 ευρώ.

Αυτό θα είναι στο 60% (επέμενε σε αυτό ο ΠΑΟΚ, ενώ η εναλλακτική ήταν το 50% και κατάφερε να το περάσει) και-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ-αυτό αφορά σε συμμετοχές ως βασικός. Θα πρέπει να βρίσκεται, δηλαδή, στην αρχική ενδεκάδα ο Σάστρε (ακόμη κι αν γίνεται αλλαγή για οποιονδήποτε λόγο δέκα λεπτά μετά για παράδειγμα) προκειμένου να καταγράφεται ως συμμετοχή που θα προσμετράται για το τελικό ποσοστό.

Επίσης, σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με όσα γνωρίζαμε ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει το καλοκαίρι-αν τελικά γίνει η μεταγραφή-θα είναι τετραετές και όχι τριετές (με ετήσιες απολαβές περίπου 400.000 ευρώ, ίσως και να αγγίζουν το μισό εκατομμύριο). Όλοι οι όροι του επόμενου συμβολαίου έχουν συμφωνηθεί από τώρα και μένει να πείσει ο Σάστρε με την απόδοσή του ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός, που πήρε τη φανέλα με το 23, έδωσε το παρών στην Τούμπα στο ματς με τον Παναιτωλικό και στο τέλος έκανε ατομικό πρόγραμμα, υπό το βλέμμα του Κριστιάνο Μπάτσι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.