«Έχει γίνει πολύ Έλληνας ο Φαν Σιπ, έτσι πρέπει να παραταχθεί η Ελλάδα κόντρα στη Σουηδία»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2021

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και ατζέντης πλέον, Ρίαν Καπαγιαννίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στην εικόνα της εθνικής, αλλά και στον αυριανό (12/10, 21.45) κομβικό αγώνα με τη Σουηδία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022.

«Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει πολύ Έλληνας ο Φαν Σιπ. Παντού ασκείται κριτική είτε μιλάμε για σύλλογο είτε για εθνική ομάδα. Λόγω έλλειψης οργάνωσης, παιδείας, δομής είναι δύσκολο να πετύχεις. Ο τρόπος προσέγγισης των φιλάθλων και των διοικούντων της ΕΠΟ είναι το ίδιο που βλέπουμε και στους συλλόγους. Ο Φαν Σιπ έχει βάλει ένα πλάνο. Το μόνο που δεν έχει υλοποιηθεί είναι τα τμήματα υποδομής της εθνικής. Είχαν ζητήσει να μένουν στην Ελλάδα και να είναι όλοι οι προπονητές μαζί. Όμως είχαμε τον κορωνοϊό, είχαμε αλλαγές ΕΠΟ και δεν υπήρχε ο χρόνος για να γίνει αυτό.

Η εθνική μας δείχνει ένα ωραίο πρόσωπο σε κάποια παιχνίδια και αυτό το είδαμε στο ματς με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ. Αν παίξει έτσι αύριο και παρά τα προβλήματα που έχει μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο Τζόλης με έχει εκπλήσσει παρότι ακόμη δεν είναι βασικός. Επίσης αυτοί που με κάνουν εντύπωση είναι και οι τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Τουρκία, έχουν τρομερή βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Και ο Μασούρας μου αρέσει, αλλά και ο Παυλίδης. Τώρα, λείπουν πέντε παίκτες και είναι δύσκολο να τους καλύψεις. Η Ελλάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό και γι΄ αυτό βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας της UEFA».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.