Εχει φλόγα για να πάει ψηλά με τον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα!

Metrosport Team09 Ιουλίου 2021

ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΪΡΗ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από σήμερα την δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, καθώς έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει σε κάθε λεπτομέρεια της διετούς συνεργασίας που θα έχει με τον Δικέφαλο. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι από την στιγμή που συμφώνησε σε όλα, έδειξε διάθεση να μην χάσει άλλο χρόνο, αλλά να ενσωματωθεί το γρηγορότερο δυνατό στην νέα ομάδα του. Πέταξε έξι η ώρα το πρωί από την Πορτογαλία και μέσω Φραγκφούρτης έφτασε στις τρεις το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μεταγραφής του και να αρχίσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Πήγε απευθείας στο “Μακεδονία Παλλάς” που για πρώτη φορά είδε από κοντά τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο είχε μιλήσει μέσω βίντεο κλήσης τις προηγούμενες μέρες, συζήτησε μαζί του και στην διάρκεια αυτής της κουβέντας έδειξε μεγάλη διάθεση να μπει γρήγορα στο γήπεδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε το… feedback που περίμενε και του ζήτησε να ξεκουραστεί έτσι ώστε σήμερα να τελειώσει με τις εξετάσεις, τις υπογραφές των συμβολαίων και να αρχίσει να μπαίνει στο αγωνιστικό πλάνο.

Βέβαια, ο 52χρονος κόουτς είχε φροντίσει από την αρχή να δείξει στον Ολιβέιρα για ποιον λόγο αποκτήθηκε, καθώς στην-τουλάχιστον μία, δεν αποκλείεται και παραπάνω-βιντεοκλήση, του είχε αναλύσει για ποιο λόγο ενέκρινε την μεταγραφή του και τι περιμένει από αυτόν. Τον έκανε να νιώσει σημαντικός στο πλάνο του νέου ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος δείχνει από την πρώτη στιγμή... φτιαγμένος να το υπηρετήσει.

Το θετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Ολιβέρια γνωρίζει πολύ καλά ποιος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ, ποια είναι η δυναμική του και ότι έχει όλα τα φόντα να φτάσει με την νέα ομάδα του στην κορυφή και ο ίδιος με συμπαίκτες πιο ποιοτικούς να αναδείξει περισσότερο το ταλέντο του. Ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο και πλέον το μόνο που μένει είναι η δίψα να φανεί στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Χαφ από βδομάδα

Εξάλλου, οι επαφές για τον μέσο συνεχίζονται, τόσο με την κύρια επιλογή, όσο και με τις εναλλακτικές, που έχει εγκρίνει ο Λουτσέσκου και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα χρειαστούν και μερικές μέρες από την επόμενη εβδομάδα για να επιτευχθεί η συμφωνία με τον παίκτη άμεσα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.