Εχει ενδιαφέρον αυτή η δοκιμή...

Γιώργος Ζαΐρης30 Νοεμβρίου 2022

Οπως μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα 4 της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας, στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας επί κυπριακού εδάφους, ο Γιάννης Μιχαηλιδης αγωνίστηκε στο οικογενειακό διπλό ως χαφ δίπλα στον Αουγκούστο. Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον αυτή η δοκιμή αλλά πρέπει να βάλω δίπλα αρκετούς αστερίσκους.

Ο πρώτος είναι πως αυτό το είδαμε σε μια προπόνηση, τη χθεσινή. Αν το δούμε και στις επόμενες και πολύ περισσότερο και σε ένα από τα δυο φιλικά που απομένουν εδώ στην Κύπρο, τότε σαφώς και αυτό θα αποτελέσει είδηση και αντικείμενο ανάλυσης.

Ο δεύτερος αστερίσκος έχει να κάνει με το γεγονός πως στην παρούσα φάση στην Κύπρο δεν είναι ούτε ο Κούρτιτς ούτε και ο Ντάντας, δυο παίκτες δηλαδή που παίζουν στα χαφ. Μπορεί δηλαδή κάποιος να θεωρήσει πως ο Λουτσέσκου χθες το έκανε εξ ανάγκης.

Σε κάθε περίπτωση να θυμίσω πως ο Μιχαηλίδης πριν μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας έπαιζε στα χαφ σε μικρές ηλικίες. "Μάθε τέχνη και αστην..."; Θα δείξει.

Καλή είδηση η ενσωμάτωση του Τσαούση στις προπονήσεις της ομάδας, πολύ σύντομα θα μπει και ο Λύρατζης.


Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα πειράγματα πριν αλλά και μετά το τέλος της προπόνησης δεν απουσιάζουν αλλά η προσήλωση στο πρόγραμμα όταν ο Λουτσέσκου σφυρίζει για να αρχίσει η δουλειά, κυριαρχεί όπως και η διάθεση.

Στην Κύπρο χθες είχαμε και την επίσκεψη των ανθρώπων της ομάδας στην Πάφο και βρέθηκαν δίπλα στον πατέρα του Νάσου Κωνσταντίνου. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο φίλο του, κανείς δεν πρέπει να τον ξεχάσει. Αυτό μπορεί να απαλύνει έστω και στο ελάχιστο τους χαροκαμένους γονεις του και την αδελφή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.