Έχει δίκιο ο Άρης, αλλά… πού να το βρει;

Μιχάλης Βραζιλιάνος20 Μαΐου 2020

Καλησπέρα Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα Μακεδονία μου, καλησπέρα σε όλη την Ελλάδα μου και όχι μόνο…

Κανείς πλέον στην μετά-κορωναϊκή εποχή δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά τι έχει στο μυαλό του σε ό,τι αφορά φυσικά, στην επόμενη ημέρα. Ειδικά για το ποδόσφαιρο, εδώ όπου τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, με την αλλαγή στο τοπίο να συνοδεύεται από πολλές παραμέτρους.

Το κακό είναι ότι όλοι χάνουν από αυτή την ιστορία. Όχι μόνο τα σωματεία καθώς αυτή η διακοπή και η αλλαγή δεδομένων αποφέρει μεγάλη ζημιά, αλλά και οι οπαδοί, οι οποίοι έβλεπαν στο ποδόσφαιρο -γενικά στον αθλητισμό- μία διέξοδο απέναντι τα χίλια-δυό προβλήματα της καθημερινότητάς τους αλλά και οι πάμπολλες εταιρείες που χρηματοδοτούσαν όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό.

Ακόμη και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές έχουν μπει στο ίδιο λούκι, παίκτες, προπονητές και όχι μόνο, καθώς στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξει θέμα με τα συμβόλαια αλλά και την αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Το θέμα μάλιστα γίνεται ακόμη πιο σοβαρό από τη στιγμή που αναδύονται στην επιφάνεια έρευνες οι οποίες αναφέρουν ότι προκύπτουν προβλήματα ακόμη και με την ψυχική υγεία αυτών με το Times στην Αγγλία να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αρκετοί είναι οι παίκτες που υποφέρουν από κατάθλιψη…

Εδώ βέβαια οφείλω να πω, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στην εκπομπή μου «X-Files - HD» στο Metropolis 95,5, εμείς δηλαδή, οι κοινοί θνητοί, τι πρέπει να πούμε; Ε; Αν στον χώρο του ποδοσφαίρου πέφτει κατάθλιψη, στον δικό μας ο οποίος είναι γεμάτος… ανεργία και αφάνταστες δυσκολίες, ο δείκτης θα πρέπει να χτυπήσει κόκκινο.

Τέλος πάντων… Το κλείνω εδώ για να μην γίνω κακός…

*** Μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα στο στρατόπεδο του Αρη και για μία ακόμη φορά, η ομάδα αναγκάζεται να καταφύγει στο CAS για χρέη της παλιάς ΠΑΕ προς τρίτους… 

Ολη αυτή η ιστορία με την ΕΠΟ και την FIFA έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό αβεβαιότητας και το σίγουρο είναι ότι το τοπίο στο σωματείο, είναι θολό. 

Παρά το ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Αρης έχει δίκιο σε όλη αυτή την ιστορία που ξαφνικά(;) προέκυψε, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. 

Πόσω μάλλον όταν οδεύουν προς το τέλος αρκετά συμβόλαια παικτών, ορισμένα εξ αυτών μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικά.

*** Αλήθεια, για να μην ξεχνιόμαστε, με την υπόθεση «Θανάσης Τζήλος» τι γίνεται; Ε;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.