Οι συζητήσεις για τον «νέο ΠΑΟΚ»

Κώστας Πετρωτός29 Φεβρουαρίου 2020

Μπορεί η πορεία της ομάδας στην τελική ευθεία της σεζόν να απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ωστόσο, ο Γιώργος Σαββίδης και οι συνεργάτες του στην ομάδα πάνω σε θέματα αγωνιστικού και μεταγραφικού σχεδιασμού έχουν ανοίξει την συζήτηση για τον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Υπάρχει, φυσικά, μία ανάγκη εξορθολογισμού του μπάτζετ ελέω FFP στο οποίο η ΠΑΕ κινείται οριακά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι δεν θα είναι πρώτης γραμμής. Από την στιγμή που υπάρχουν ανοιχτά θέματα αποχωρήσεων, συμβολαίων που λήγουν και ίσως και πωλήσεων η βελτίωση των οικονομικών δεικτών του μπάτζετ μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Φυσικά, θα χρειαστεί λίγος ακόμη χρόνος για τις τελικές αποφάσεις, ωστόσο, είναι σαφές ότι άπαντες εντός ομάδας αντιλαμβάνονται την ανάγκη η ολοκλήρωση της σεζόν να βρει τον ΠΑΟΚ με έτοιμο σχέδιο για την επόμενη. 

Σαφέστατα, ρόλο στις τελικές αποφάσεις θα παίξουν και οι εμφανίσεις των παικτών στα μάξιμουμ 14 παιχνίδια που μπορεί να δώσει η ομάδα του Φερέιρα μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.