Έχασε την ευκαιρία, ευτυχώς όχι και το ματς!

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2021

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον ας μην το χάνεις. Ο ΠΑΟΚ χθες δεν άξιζε να κερδίσει την Σλόβαν, δεν είχε την ενέργεια που έβγαλε στο ματς με την ΑΕΚ και δεν εκμεταλλεύτηκε το ιδανικό ξεκίνημα με το γκολ του Ακπομ. 

Πολύ απλά διότι αυτή τη φορά η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύτηκε το δώρο της άμυνας του Δικεφάλου και σκόραρε. Και ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που υπήρχε ο Πασχαλάκης γιατί έκανε δυο σπουδαίες επεμβάσεις στις ισάριθμες ευκαιρίες που ακολούθησαν μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να μην ρισκάρει με τον Μπίσεσβαρ και τον Βιεϊρίνια αλλά και τον Κούρτιτς από την αρχή του αγώνα σκεφτόμενος και το ματς στο Ηράκλειο. Αλλά και οι τρεις μπήκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως αυτή τη φορά να παρασύρουν την ομάδα που σε γενικές γραμμές δεν ήταν σε καλή μέρα. 

Η ουσία είναι πως πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να παλέψει για την πρόκριση και όχι σε πρώτη φάση για την πρωτιά από τη στιγμή που η Κοπεγχάγη έκανε το αυτονόητο, κέρδισε τη Λίνκολν και έχει έξι βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι αναγκασμένος να πάει για αποτέλεσμα στη Δανία αφού η Σλόβαν παίζει με την Λίνκολν την επόμενη αγωνιστική. Αλλά ως τότε έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Και είναι ξεκάθαρο πως αυτό που ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ να βρει τον τρόπο την Κυριακή να κερδίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. 

Να κλείσει έτσι νικηφόρα μια σειρά αγώνων που άρχισε στραβά με την ήττα από τον ΠΑΣ. Με νίκη την Κυριακή ο Δικέφαλος διορθώνει κατά πολύ τη μουτζούρα αυτή της πρεμιέρας και πάει και με ηρεμία και με καλή ψυχολογία στη διακοπή περιμένοντας και τις επιστροφές. Μακάρι να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ο Ίνγκασον που λείπει από τον φετινό ΠΑΟΚ. Απογοήτευση για το αποτέλεσμα δεν υπάρχει απλά ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πλέον πως θα δώσει μάχη με την Σλόβαν για τη δεύτερη θέση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.