Έχασε έδαφος η Ξάνθη, κορυφή για Ιωνικό και Λεβαδειακό

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Την πρώτη θέση της βαθμολογίας έχασε η Ξάνθη καθώς γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη, τη στιγμή που Λεβαδειακός και Ιωνικός περνούσαν τα εμπόδια των Χανιών και Διαγόρα αντίστοιχα. 

Ξάνθη - Εργοτέλης 0-0

Δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η Ξάνθη, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τον Εργοτέλη. οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του 2ου ημιχρόνου ο Τσέλιος με ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Διαγόρας - Ιωνικός 3-5

Πέντε γκολ είχε το πρώτο ημίχρονο. Ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Σμυρλή και δύο λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασίου αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. 

Ο Ιωνικός ανέβασε στροφές και αρχικά μείωσε στο 16ο λεπτό με τον Κύργια ενώ χτύπησε δις στο φινάλε του ημιχρόνου για να κάνει την ανατροπή. Στο 40' ο Νιάσε έφερε το ματς στα ίσια και στο 45΄ο Ρόλε έδωσε προβάδισμα στον Ιωνικό που είχε και δύο δοκάρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε καθώς ο Ιωνικός μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο και στο 53ο λεπτό έφτασε τα τέσσερα γκολ με τον Κάστρο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με τέρμα του Νάτση και μείωσαν το σκορ σε 3-4. Ο Κουιρουκίδης στο 69ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. 

Λεβαδειακός - Χανιά 3-0

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 των Χανίων και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ενομο στο 27ο λεπτό ενώ ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 40΄καθώς το πέναλτι του Μπιανκόνι βρήκε στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε στο 62ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεχία. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μυτίδη. 

Η Βαθμολογία του πρωταθλήματος

1. Λεβαδειακός 50 βαθμούς

2. Ιωνικός 50 βαθμούς

3. Εργοτέλης 48 βαθμούς

4. Ξάνθη 48 βαθμούς

5. Χανιά 39 βαθμούς

6. Διαγόρας 30 βαθμούς

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.