ΕΑΚΕ: Περίπατος διαμαρτυρίας για την επαναλειτουργία των ακαδημιών

Metrosport Team28 Μαρτίου 2021

Την ημέρα της Επετείου της 25ης Μαρτίου επέλεξε η ΕΑΚΕ για να πραγματοποιήσει περίπατο διαμαρτυρίας, ακολουθώντας το παράδειγμα συναδέλφων στο Βόλο.

Η επιλογή της ημέρας ήταν συμβολική, καθώς διεκδικούν με αυτόν τον τρόπο την «ελευθερία» του αθλητισμού, μιας και τα ομαδικά αθλήματα παραμένουν ανενεργά ουσιαστικά εδώ κι ένα χρόνο.

Στο κάλεσμα αυτό παρευρέθηκαν φορείς των αθλητικών κέντρων της Β. Ελλάδας, των ποδοσφαιρικών ακαδημιών, γονείς και παιδιά που συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την κίνηση, περπατώντας με τα αθλητικά τους στην στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Σάββας Δημητριάδης, δηλώνοντας την επίσημη στήριξη της Ένωσης σε αυτή την προσπάθεια. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «αυτοί οι άνθρωποι εκτός του ότι παράγουν αθλητισμό έχουν και οικογένειες που πρέπει να ζήσουν και σε αυτό θα μας βρουν συμπαραστάτες».

 Αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΕΑΚΕ κ. Ν. Τσιόγκας, στάθηκε στο πως τεράστια ανοιχτά γήπεδα, μπορούν να προσφέρουν με ασφάλεια και πλήρη τήρηση των μέτρων στα παιδιά την άθληση, που τόσο επιτακτική και αναγκαία έχει γίνει πλέον, καθώς τα παιδιά οδηγούνται στην εξάρτηση από τα ηλεκτρονικά μέσα και σε όσα προβλήματα αυτό συνεπάγεται για τα ίδια αλλά και τις οικογένειές τους. Συνεχίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια κι ελπίζουν πως η ανταπόκριση από το κράτος θα είναι άμεση και θετική.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.