Δύσκολο ξεκίνημα για τη νεοφώτιστη Σερένγκ

Γιώργος Μάντζιος24 Ιουλίου 2021

Η σεζόν 2021-2022 για τη στήλη, ουσιαστικά ξεκινά από αυτό το Σαββατοκύριακο με την έναρξη του βελγικού πρωταθλήματος. Αργότερα, τον Αύγουστο, θα μπουν στις επιλογές της στήλης η Ολλανδία και η Πορτογαλία. Επειδή μιλάμε για πρεμιέρα στο Βέλγιο, χρειάζεται η ανάλογη προσοχή. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου, όσο πιο συνοπτικά γίνεται για τα σημερινά παιχνίδια και επανέρχομαι με νέα στήλη αύριο για τα υπόλοιπα τέσσερα της πρεμιέρας:

ΛΕΟΥΒΕΝ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: Η Λέουβεν διατηρεί σχέσεις με την Λέστερ, αφού έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με την αγγλική ομάδα, έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, θα έχει κι άλλες μέχρι το φινάλε των μεταγραφών. Απώλεια για την Ζούλτε η πώληση του γκολτζή Μπρούνο, εγγύηση η παραμονή (για 11η σεζόν) του κόουτς Ντούρι. Τα 10 από τα 12 τελευταία μεταξύ τους ήταν over. Επιλογή το G/G & over (1,90).

ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΣΕΡΕΝΓΚ: Λίγα πράγματα από την Κορτράικ στις μεταγραφές, μια – δυο καλές προσθήκες και απώλεια ο χαφ Ντε Σαρτ. Καλά αποτελέσματα ωστόσο στα φιλικά, κέρδισε την Κλαμπ Μπριζ και δεν έχασε από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ (1-1). Η νεοφώτιστη Σερένγκ περιμένει δανεικούς από τη Μετς με την οποία συνεργάζεται, έχασε τον γκολτζή της και τον προπονητή που την ανέβασε. Προβάδισμα στον άσο (1,80).

ΜΠΕΕΡΣΟΤ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ: Με αρκετά νεανικό ρόστερ η Μπέερσοτ, δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή σεζόν που κατέλαβε την 9η θέση. Ξεκινάει με νέο τεχνικό τον έμπειρο Πίτερ Μας, ο οποίος επέλεξε η ομάδα του να δώσει 9 (!) φιλικά για να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη στην πρεμιέρα. Η Σερκλ Μπριζ για άλλη μια σεζόν θα περιμένει μέχρι και τον επόμενο μήνα, δανεικούς από τη «μαμά» - Μονακό. Στόχος η παραμονή στην κατηγορία, έφερε μόνο G/G στα φιλικά της (4/4). Τα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ήταν αμφίσκορα. Επιλογή το 1Χ & G/G (2,30).

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: Η περσινή ευχάριστη έκπληξη Οστάνδη, έχασε σημαντικούς παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι, με πιο τρανταχτή απώλεια αυτή του γκολτζή Σακαλά που πήγε στους Ρέιντζερς στη Σκωτία. Επέλεξε να δώσει μόλις 3 φιλικούς αγώνες στην προετοιμασία της. Η Σαρλερουά από την άλλη έκανε αρκετές μεταγραφές, ενώ αποτελεί στοίχημα η επιλογή να φέρει ένα 30χρονο (!) τεχνικό στον πάγκο της (Έντουαρντ Στιλ). Καλή προσθήκη ο γκολκίπερ Κοφί. Μοιρασμένο δείχνει, η ισοπαλία έχει προβάδισμα, αν και μου αρέσουν εδώ και τα κόρνερ. Στα 4 τελευταία μεταξύ τους είχαμε 9, 15, 10 και 11 αντίστοιχα. Επιλογή το over 9,5 κόρνερ (1,75).


Οι επιλογές μου:


ΛΕΟΥΒΕΝ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ G/G & OVER (1,90)

ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΣΕΡΕΝΓΚ 1 (1,80)

ΜΠΕΕΡΣΟΤ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1Χ & G/G (2,30)

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ (1,75)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.