Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης05 Δεκεμβρίου 2021

Κανένας αγώνας δεν μπορεί να είναι εύκολος για τον κακό ΠΑΟΚ του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Κόντρα στον Ιωνικό εκτός έδρας θέλει να βάλει ένα τέλος στην κατηφόρα. Μπορεί; Όλα θα φανούν στο χορτάρι...

Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τη νίκη σε απόδοση 1.53, έχει δείξει όμως πως και απέναντι σε πολύ χειρότερες ομάδες, όπως είναι η Λάρισα, δέχεται εύκολα το γκολ.  Επιλογή το G/G στο 2.22 που σε match combo (G/G και νίκη του ΠΑΟΚ) ανεβαίνει στο 4.10.

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

Από την ομάδα του Λουτσέσκου ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ο Ζίβκοβιτς που δείχνει την ποιότητά του αμυντικά και κυρίως επιθετικά. Γι' αυτό και αξίζει το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα στο 3.30.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει δύο ακόμα πολύ σημαντικά ματς. Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και το Άρης - Αστέρας Τρίπολης.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Στον αγώνα του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα προτιμήσουμε το G/G στο 2.05 μιας και ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Άρης έχει αντιδράσει εντυπωσιακά μετά την εντός έδρας συντριβή του από τον ΠΑΣ. Νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πήρε και σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο επί του ΟΦΗ. Απέναντι στον επικίνδυνο Αστέρα, αξίζει η επιλογή του G/G και τη νίκη των κίτρινων σε match combo και απόδοση 4.35.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές *

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.