Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Ο Ολυμπιακός (20-12) αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (11-21) στη Stark Arena (04/04) για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Παρτιζάν με 69-74 και απόψε πάνε ξάνα στο Βελιγράδι για άλλη μία νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στην 6άδα και να μείνουν ζωντανοί στην μάχη της τετράδας. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο σέρβους ψιλούς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Φιλίπ Πετρούσεφ οι οποίοι είναι πολύ κοντά στο δρόμο της επιστροφής, καθώς και οι δύο έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα Play Off (αν και δύσκολο) ενώ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα από τη Σερβία, έχοντας μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν το απόλυτο κόντρα στους συλλόγους από το Βελιγράδι. 

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει χάσει εδώ και αρκετό καιρό το τρένο των play-in και στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να ολοκληρώσει θετικά τις υποχρεώσεις της μπροστά στο κοινό της.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και μετάδοση από από την Novasports Prime. Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε στο ΣΕΦ στις 16 Νοεμβρίου του 2023 ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 88-83.  

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.