Δυσκολεύτηκε αλλά «καθάρισε» στο τέλος η Ρεάλ και παραμένει αήττητη!

Πέτρος Χαριζακλής22 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί να δυσκολεύτηκε για 79 λεπτά, όμως η Ρεάλ με δύο γκολ σε δύο λεπτά «καθάρισε» στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τη Σεβίλλη, την οποία κέρδισε με 3-1, και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή, αυξάνοντας την διαφορά της από την Μπαρτσελόνα στους έξι βαθμούς.

Kάτω από τα καταρρακτώδη βροχή στη Μαδρίτη, οι Μόντριτς και Ζιντάν παρέδωσαν τη «Χρυσή Μπάλα» στον Μπενζεμά, ο οποίος την κέρδισε πριν λίγες ημέρες για την εκπληκτική περσινή του χρονιά.


Στα του αγώνα, όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την «βασίλισσα», όταν ο Μόντριτς στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μέχρι το ημίχρονο δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ αλλά ούτε και να απειληθεί αφού οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες. Στο 54' ο Λαμέλα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης για την Σεβίλλη, με τους Ανδαλουσιάνους να κρατούν τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το 79ο λεπτό.

Σε εκείνο του σημείο ο Λούκας Βάθκεθ και δύο λεπτά αργότερα ο Βαλβέρδε πέτυχαν δύο τέρματα και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη για τους Μαδριλένους. Η Σεβίλλη με αυτή την ήττα έπεσε στην 14η θέση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.