«Δύσκολα θα παίξει ο Βάντερσον»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γιούρι Πλοκοτλισένκο μίλησε στο Metropolis 95,5 FM μεταφέροντας πληροφορίες από την προετοιμασία της Κράσνονταρ για το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα προβλήματα της Ρωσικής ομάδας:

«Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Κράσνονταρ για το ποιοι ταξίδεψαν. Ψάχνουμε και από τις… φωτογραφίες ποιοι βρίσκονται στην αποστολή. Όλη η ομάδα μάλλον πήγε στη Θεσσαλονίκη. Επίσημα δεν έχουμε ανακοίνωση. Προέκυψαν τραυματισμοί και μικροπροβλήματα από το τελευταίο ματς στο Σότσι και λόγω του αγωνιστικού χώρου. Βάσει δεδομένων από τους τέσσερις αμφίβολους Βάντερσον, Μπεργκ, Πετρόφ και Κάιο, ο Βάντερσον είναι πιο δύσκολος να αγωνιστεί λόγω φύσης τραυματισμού και γιατί δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για το πλάνο του Μουσάεφ για το ματς;

«Θα είναι λάθος για την Κράσνονταρ να αμυνθεί. Δεν ξέρει να αμύνεται καλά σαν ομάδα. Είναι διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού της, ξέρει να παίζει επιθετικά. Να κάνει από τα νορμάλ της ματς με κατοχή και επίθεση, για να επιδιώξει να σκοράρει κάτι που θα είναι σημαντικό, γιατί πρόκειται για ένα γκολ εκτός έδρας».

Για το πως περιμένουν τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να παίξει και του ταιριάζει να παίζει αμυντικά και κόντρα επίθεση. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα ανταποκριθεί σε ματς που θέλει να βάλει γκολ. Για την Κράσνονταρ είναι διαφορετικό το ματς, έχει σημασία να δούμε ποια ενδεκάδα θα διαλέξει ο Μουσάεφ για το πως θα παίξει στο γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.