«Δύσκολα η Μάλμε θα πουλήσει τον Μπρόρσον, θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του Αρη»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σουηδός δημοσιογράφος, Λέναρντ Σάνταλ, και μίλησε για την περίπτωση του Φρανζ Μπρόρσον που θέλει ο Αρης, τη στάση της Μάλμε αλλά και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για μια καινούρια πρόκληση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την περίπτωση του Μπρόρσον και την πιθανότητα να έρθει στον Αρη: «Η βάση της συζήτησης είναι πως η μεταγραφική περίοδος στη Σουηδία ολοκλήρωσε στις 11 Αυγούστου. Δεν πήρε κάποιον παίκτη, οπότε πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ της για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Συζητάει να πουλήσει έναν παίκτη στην Αταλάντα. Δεδομένων των αγώνων που έχει να δώσει, βλέπω πως δύσκολα θα πουλήσει τον Μπρόρσον και να με συγχωρέσουν οι φίλαθλοι του Αρη αλλά θα πρέπει να περιμένουν το τέλος της χρονιάς.

Για το αν θα ήθελε ο Μπρόρσον να αποχωρήσει: «Παίζει πολλά χρόνια στη Σουηδία, είχε πρόταση από την Αραβία. Δεν θα απέκλεια να ήθελε να πάει σε ένα άλλο πρωτάθλημα που θα αναπτυχθεί περισσότερο. Δεν έχει άλλους κεντρικούς αμυντικούς η Μάλμε, αυτό που ξέρω είναι πως ο Μπρόρσον υπολογίζεται κανονικά για να παίξει σήμερα κόντρα στη Λουντογκόρετς. Ο Μπρόρσον έχει εμπειρία, έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μέλος της πιο πετυχημένης ομάδας στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια και δεν θα έχει θέμα να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.