Δυσαρέσκεια στην ΚΑΕ Άρης για την στάση Αυγενάκη

Στέλιος Παρθενάκης01 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Άρης περιμένει στο μπάσκετ να δείξει την ανάλογη ευαισθησία που δείχνει και σε άλλους συλλόγους η αθλητική ηγεσία της Ελλάδας,αλλά ως τώρα δε βλέπει κάτι ανάλογο.

Αυτήν την στιγμή είναι γεγονός ότι υπάρχει δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης για τη μηδενική στήριξη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σε δίκαια αιτήματα, όπως είναι τα θέματα του Αλεξάνδρειου ή υπόθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όπως σημειώνουν στον Άρη ζητούν δικαιοσύνη και ισονομία, αλλά μέχρι τώρα διαπιστώνουν μόνο κλειστές πόρτες και απροθυμία στήριξης των δικαίων αιτημάτων.

Ακόμα, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της. Τέλος, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τζαμάλ Σούλερ για λογαριασμό του Άρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ αφίχθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία και πλέον θα ακολουθήσει τη διαδικασία που απαιτείται βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό, θα υποβληθεί σε τεστ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο και μετά θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.