Δυο κρούσματα στο Ιβανώφειο, αναβολή στην προπόνηση

Στέλιος Παρθενάκης29 Μαρτίου 2021

Ο Ηρακλής έχασε μια σπουδαία ευκαιρία διάκρισης στην Ευρώπη, αλλά πλέον αυτό το κεφάλαιο έκλεισε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να αντιμετωπίσει το Λαύριο.

Όμως, αν και ήταν η μοναδική ομάδα της λίγκας που δεν είχε κρούσμα από την πανδημία πλέον στάθηκε άτυχη.

Η αποστολή επέστρεψε βράδυ Σαββάτου απ’ την Ολλανδία, όπου προφανώς και έγινε η “επαφή”, και το πρωί της Κυριακής ένας παίκτης εμφάνισε συμπτώματα. Έκανε τεστ και διαγνώστηκε θετικός. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση, ο παίκτης όπως είναι φυσικό έμεινε σε καραντίνα, και σήμερα το πρωί έκαναν τεστ και όλοι οι υπόλοιποι για νέο έλεγχο. 

Βρέθηκε ένας ακόμη, οπότε η προπόνηση αναβλήθηκε και στον Ηρακλή θέλουν να είναι απόλυτα συνεπείς. Για τον λόγο αυτό αύριο το πρωί θα γίνουν νέα τεστ με σκοπό να έχουν απόλυτη γνώση πριν την αναχώρηση για την Αθήνα. 

Θυμίζουμε ότι το πρωτόκολλο του Πρωταθλήματος ορίζει αναβολή αγώνα εφ’ όσον υπάρξουν τρία κρούσματα σε αθλητές ή μέλη του τιμ της ομάδας. "Θα δούμε τι θα γίνει, τηρούμε τα πάντα σε όλη τη διαδικασία που προβλέπεται", τόνισε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Τσιάρας. 

*Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γιώργο Πετανίδη έδωσε ο Ηρακλής. "Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του αθλητή Γεώργιου Πετανίδη.

Ο Πετανίδης, που πριν από λίγες μέρες (20/03), έκλεισε τα 18 του χρόνια, συμφώνησε να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα μας έως το 2024.

Με την κίνηση της αυτή, η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επιβεβαιώνει την πρόθεση της για δημιουργία ενός ελληνικού κορμού, με μέλλον και ταλέντο, ο οποίος θα έχει έντονα στοιχεία από τις ακαδημίες της".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.