Δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι νεκροί από κορωνοϊό

Metrosport Team20 Μαρτίου 2020

Η Ισπανία είναι μετά την Ιταλία η δεύτερη χώρα σε αριθμό νεκρών στην Ευρώπη λόγω κορωνοϊού και κατά την διάρκεια της Παρασκευής (20/3) έγινε γνωστό οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1000.

Και επειδή ο θανατηφόρος ιός δεν κάνει διακρίσεις, μέσα σε αυτούς βρίσκονται και δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι. Ο λόγος για δύο Ισπανούς άνδρες. Ο ένας ήταν 59 ετών και έφυγε από την ζωή μόνος του στο σπίτι. Εντοπίστηκε από τους αρμόδιους όταν ο 17χρονος γιος του προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του μέσω τηλεφώνου αλλά ο Χοσέ Μαρία Καντέλα, που εργαζόταν στο Radio Nacional, δεν απάντησε στις κλήσεις του γιου του. Σύμφωνα με τα μέσα της Ισπανίας, ο Καντέλα πέθανε από κορωνοϊό, ωστόσο λέγεται πως δεν του είχε γίνει τεστ και πως στον ημιτελικό της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο, δεν είχε ταξιδέψει στην Αγγλία καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Ο δεύτερος ήταν ο 78χρονος Τόμας Ντίαζ-Βαλντές, ο Ισπανός πρώην ρεπόρτερ της AS επί 30 χρόνια. Ο Βαλντές ήταν δημοσιογράφος που ειδικευόταν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον θάνατό του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.