Δύο «γκολ» α λα... Μακέντα που δεν μέτρησαν φέτος

Metrosport Team26 Απριλίου 2021

Η φάση με τον Φεντερίκο Μακέντα στο ματς με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε φωνές από πλευράς Παναθηναϊκού.

Το σφύριγμα του Γκεστράνιους σταμάτησε τη φάση εξοργίζοντας τους «πράσινους» επειδή ο Φινλανδός ρέφερι δεν άφησε το πλεονέκτημα.

Φέτος υπήρξαν δύο ακόμη περιπτώσεις που οι διαιτητές σφύριξαν βιαστικά σταματώντας φάσεις που στην άμεση συνέχεια τους σημειώθηκε γκολ ενώ το VAR είχε βγει εκτός μάχης.

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 5-2 τη Λαμία στην Τούμπα για τους «8» του Κυπέλλου όμως ο Δικέφαλος φώναξε για μία φάση στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης με το σκορ στο 2-2.

Σε εκτέλεση κόρνερ, ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος σφύριξε φάουλ του Σβαμπ στον Αντέτζο την ώρα που ο Σφιντέρσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Φθιωτών. Το γκολ ήταν ως μη γενόμενο αφού η φάση σταμάτησε και δεν υπήρχε δυνατότητα παρέμβασης του VAR.

Δείτε τη φάση στο 3:20 και το ριπλέι στο 3:58

Πιο πρόσφατα, στις 17 Απριλίου, στο ματς Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης, πάλι σε εκτέλεση κόρνερ, ο διεθνής διαιτητής Μανώλης Σκουλάς σφύριξε φάουλ στον Λισγάρα την ώρα που ο Μπεντινέλι πετύχαινε γκολ με δυνατό συρτό σουτ. 

Και αυτή η φάση διακόπηκε με το σφύριγμα του διαιτητή, το γκολ είναι σαν να μη μπήκε ποτέ και το VAR... απενεργοποιήθηκε.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.