Δύο εβδομάδες έχτισαν κορμό για δύο χρόνια στον Άρη

Γιώργος Πετρίδης19 Αυγούστου 2020

Για την ποιότητα, τις παραστάσεις, τις προοπτικές των έξι ποδοσφαιριστών που απέκτησε ο Άρης μίλησαν όσοι τους ξέρουν, τους έχουν παρακολουθήσει, τους έχουν και μπορούν να εκτιμήσουν τι μπορούν να προσφέρουν. Αυτό που συνδέει σε κάθε περίπτωση τα νέα πρόσωπα των «κιτρινόμαυρων», ο κοινός παρανομαστής τους, είναι ότι ήρθαν για να μείνουν, όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό με βεβαιότητα στον σύγχρονο αθλητισμό.

Σε διάστημα δύο εβδομάδων, σε ακριβώς 14 μέρες, από τις 5 μέχρι τις 18 Αυγούστου, ο Άρης ανακοίνωσε έξι συμφωνίες, στοιχείο που απλά αποδεικνύει ότι είχε κάνει την προεργασία, είχε προχωρήσει τις επαφές και τις ολοκλήρωσε με την άρση των BAN.

5 Αυγούστου Εμάνουελ Σάκιτς

12 Αυγούστου Φακούντο Μπερτόλιο

12 Αυγούστου Δημήτρης Μάνος

14 Αυγούστου Κριστιάν Γκανέα

17 Αυγούστου Τζέιμς Τζέγκο

18 Αυγούστου Τόνι Ντάτκοβιτς

Αυτό λοιπόν που χαρακτηρίζει και τις έξι, ως τώρα, προσθετικές κινήσεις του Άρη, είναι ότι δίνουν και προοπτική μέλλοντος στην ομάδα. Ήρθαν όλοι στη Θεσσαλονίκη για να μείνουν, βάσει συμβολαίων, από δύο ως τρία χρόνια σε αυτήν. Δεν ήρθε κανείς με μονοετές συμβόλαιο, στοιχείο που μαρτυρά εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και βάσει αυτού ο Άρης «χτίζει» έναν νέο «κορμό».

Ας θυμηθούμε τα έξι νέα πρόσωπα, τη διάρκεια των συμβολαίων τους και το τι έκαναν στην περσινή σεζόν...



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.