Δύο εκκρεμότητες και νέα αναμονή στον Άρη

Μάνος Χατζάκης14 Ιουλίου 2021

Στο τελικό τους στάδιο εισέρχεται η ολοκλήρωση δύο μεταγραφικών κινήσεων. Ντιαγέ και Φαμπιάνο βρίσκονται με το στυλό στο χέρι και από μέρα σε μέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν και τυπικά. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ εξακολουθεί να ψάχνει ποδοσφαιριστές, ώστε να κλείσει ο κύκλος της καλοκαιρινής ενίσχυσης.

Εντός της εβδομάδας, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, το ρόστερ θα μετρά συν δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι ο Ντιαγέ, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, τη στιγμή οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει περάσει επιτυχώς και τα εργομετρικά τεστ. Ο σενεγαλέζος χαφ θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα και σειρά θα πάρει ο Φαμπιάνο.

Ο βραζιλιάνος στόπερ επρόκειτο να έρθει στις αρχές της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο φτάσαμε αισίως στα μέσα αυτής. Ο παίκτης περιμένει να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι αυτό ίσως συμβεί και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, χωρίς βέβαια να είναι απολύτως σίγουρο. Από εκεί και πέρα, θα τηρηθεί η κλασική διαδικασία των εργομετρικών και ακολούθως η υπογραφή συμβολαίου, η οποία θα είναι διετής.

Οι υπόλοιποι και το CAS

Ο χρόνος δεν σταμάτησε ποτέ να πιέζει -και το φετινό καλοκαίρι- τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Εκτός των Ντιαγέ και Φαμπιάνο, ο Αρης θέλει να αποκτήσει φορ, αριστερό μπακ και δεύτερο στόπερ. Επαφές με στόχους υπάρχουν, αλλά όχι και οριστικές συμφωνίς. Παράλληλα, στην Αλκμήνης μετρούν αντίστροφα για τη νέα ενημέρωση από το CAS, όσον αφορά στην υπόθεση Ντουρμισάι, ή την τελική ετυμηγορία του Αθλητικού Δικαστηρίου. Σύμφωνα με την προ μηνός ενημέρωση από τη Λωζάνη, η απόφαση επρόκειτο να εκδοθεί στα μέσα του τρέχοντα μήνα εκτός αν πάρει νέα παράταση, λόγω φόρτου εργασίας, που θα ήταν και το καλύτερο σενάριο για τους Θεσσαλονικείς. Ετσι, το ψάξιμο για τρεις παίκτες θα συνεχιστεί κανονικά, ωστόσο λαμβάνεται υπόψη και η παράμετρος CAS, όσον αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.