Δύο ακόμη κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2020

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Ο Ουσεϊνού Μπά και ο Χιλάλ Σουντανί ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό και δεν ταξίδεψαν στην Πορτογαλία.

Την αποκάλυψη έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Πόρτο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:  

Αρχικά: «Έχω μάθει πως έχει μεταφερθεί διαφορετικά κάτι που είπα στον Τύπο της Πορτογαλίας. Δεν είπα ποτέ πως θα προκριθούμε εμείς. Είπα ότι υπάρχουν τρεις πολύ δυνατές ομάδες στον όμιλο για μία θέση. Το παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο θα είναι δυνατό όπως και με την Μαρσέιγ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

Τι περιμένει από την Πόρτο: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ισορροπημένο, υπάρχουν στιγμές που η Πόρτο θα είναι ανώτερη άλλες στιγμές θα είμαστε εμείς. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει εμείς να πάρουμε τις αποφάσεις για το πως θα το αντιμετωπίσουμε».

Για το ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Δεν νιώθουμε πίεση. Είναι πολύ καλό το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο».  

Για την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ είχε την Πέμπτη και έτσι δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή».  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.