Δυνατό τεστ προόδου για ΠΑΟΚ με PSV και ευκαιρία για συμπεράσματα

Γιώργος Ζαΐρης14 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην έδρα της PSV. Μπορεί για τους Ολλανδούς αυτός ο αγώνας να είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με την Γαλατά για το CHL για τον ΠΑΟΚ όμως είναι μόλις το πρώτο φιλικό από τα τέσσερα συνολικά που έχει να δώσει στην Ολλανδία. 

Για αυτό το λόγο και το σημερινό ματς είναι ένα τεστ προόδου και αυτό άλλωστε φρόντισε να πει στους παίκτες του χθες το απόγευμα πριν από την έναρξη της προπόνησης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Το φιλικό από την PSV είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε τα πράγματα που δουλεύουμε όλες αυτές τις μέρες στις προπονήσεις. Περιμένω από εσάς να έχετε το πνεύμα του μαχητή σε κάθε φάση. Σίγουρα θα γίνουν λάθη, είπαμε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της… αρχής αλλά δείτε το σαν μια ευκαιρία να κάνουμε βήματα προόδου».

Με δύο ενδεκάδες

Είναι προφανές πως στο σημερινό παιχνίδι ο Λουτσέσκου δεν θα κρατήσει την ίδια ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο και στα δυο ημίχρονα. Στο ματς με τον ΝΠΣ είχε χρησιμοποιήσει δυο ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο και δεν είναι απίθανο το ίδιο να κάνει και σήμερα. Αλλωστε χθες και στις δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα δοκίμασε ενδεκάδες με αυτές στην απογευματινή προπόνηση να είναι και οι πιθανές. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Metropolis 95,5 και τηλεοπτικά από το PAOK TV.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.