Δυνατές μονομαχίες στους «16» του Champions League

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2023

Δυνατές μονομαχίες στη φάση των «16» του Champions League. Αναμφισβήτητα, το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης (21/02, 22.00) στο «Άνφιλντ» σε μια άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και να «γλυκάνουν» λίγο τους φιλάθλους τους από τη θέση τους στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι Μαδριλένοι ταξίδεψαν στο Νησί χωρίς τους Τσουαμενί και Κρόος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ιώσεις, ενώ ο Αντσελότι είδε τους Καρβαχάλ και Μπενζεμά να βγάζουν το πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεση του. 

Στην άλλη αναμέτρηση της Τρίτης, Άιντραχτ και Νάπολι συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης ζουν το όνειρό τους στη διοργάνωση και μετά την περσινή κατάκτηση του Europa League παίζουν με άγνοια κινδύνου και χωρίς να έχουν να χάσουν τίποτα. Οι Ιταλοί θυμίζουν ποδοσφαιρική… μηχανή, αφού σκοράρουν εύκολακαι οι Οσιμέν, Κβαρατσχέλια ταλαιπωρούν τις αντίπαλες άμυνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.