Δυνατά και για δύο εξτρέμ ο ΠΑΟΚ!

Κώστας Πετρωτός29 Μαΐου 2022

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει και την απόκτηση δύο εξτρέμ, και αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφώνησαν ο Σαββίδης-Λουτσέσκου-Μπότο

Μετά την απόκτηση αριστερού μπακ ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε αυτές τις περιπτώσεις ψάχνοντας ποιότητα και χαρακτηριστικά που του έλειψαν φέτος. Φυσικά, ο Ζοσέ Μπότο έχει ήδη στα χέρια του λίστα με συγκεκριμένες περιπτώσεις και έχει αρχίσει να κάνει διερευνητικές κρούσεις.

Η περίπτωση Μορουτσάν

Στο μεταξύ, χθες από την Τουρκία ήρθε ένα σενάριο για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σελίδα με μεταγραφικά νέα στο twitter, ο 23χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, Ολίμπιου Μορουτσάν, απασχολεί την ομάδα του συμπατριώτη του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ύψους 1.73μ. μεσοεπιθετικός πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Γαλατά από την Στεάουα Βουκουρεστίου με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 4.000.000 ευρώ και την χρονιά που έφυγε έχει κάνει 40 ματς, με 4 γκολ και 5 ασίστ. Είχε κάνει το ξεπέταγμα του την προηγούμενη σεζόν στην Στεάουα, όταν έκανε 8 γκολ και 15 ασίστ, επιδόσεις που τον οδήγησαν στην μεταγραφή του στην Γαλατά.

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι, παίζοντας κυρίως στα δεξιά με «ανάποδο» πόδι. Εχει περάσει ακόμη από Κλουζ και Μποτοσάνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.