Δυνατά για τον Νάρεϊ, θέλει και τον Μάρτινς

Γιώργος Ζαΐρης12 Ιουνίου 2022

Ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ έστειλε ο Κάλεντ Νάρεϊ με δυο συγκεκριμένες κινήσεις του. Οπως σημειώνουν τα γερμανικά ΜΜΕ έχει αδειάσει το ντουλάπι του στα αποδυτήρια της ομάδας ενώ φρόντισε να ανεβάσει και φωτογραφία στο instagram σημειώνοντας πως συζητά με τους εκπροσώπους του για το μέλλον του. Μπορεί αυτό να είναι στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ

Είναι ξεκάθαρο πως πάνω σε αυτό δουλεύει ο Ζοσέ Μπότο αφού θεωρεί πως είναι ο εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει στα πλάνα του Λουτσέσκου. Από την πλευρά του ο 27χρονος ακραίος επιθετικός γνωρίζει τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει πως έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό άλλωστε φάνηκε και στο Conference League όπου έφτασε στους «8». Αυτό σε συνδυασμό πως τα οικονομικά του «θέλω» είναι κοντά σε αυτά που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, κάνουν την περίπτωση του ξεχωριστή. 

Φυσικά θα πρέπει να πειστεί και ο σύλλογος του καθώς έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Χθες μάλιστα τα γερμανικά ΜΜΕ εστίασαν πάνω στον ποδοσφαιριστή και φιλοξενούν και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας που ρωτήθηκε επίμονα για το αν θα είναι στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν: 

«Υυποθέτω ότι όλοι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο μαζί μας, θα είναι εκεί για την έναρξη της προπόνησης στις 12 Ιουνίου», ανέφερε προσθέτοντας: «φυσικά και ο Κάλεντ», Σε κάθε περίπτωση μένει να φανεί αν σήμερα ο ποδοσφαιριστής εμφανιστεί στην προπόνηση κάτι που είναι και το πιθανό καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάει στα άκρα τις σχέσεις του με την ομάδα και σε περίοδο διαπραγμάτευσης αυτό και δεν είναι το πιο σοφό.

Θέλει και τον Μαρτίνς

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως κινείται για την απόκτηση δυο εξτρέμ και επομένως ακόμη και αν αποκτηθεί άμεσα ο Νάρεϊ, ο Δικέφαλος συνεχίζει τις προσπάθειες του για τον Φάμπιο Μαρτίνς όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» από την περασμένη Κυριακή. Ο παίκτης συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πορτογαλία και ο Μπότο έχει πολύ ψηλά στο «κάδρο» τον ακραίο επιθετικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.