Δρούγας: «Ο Γιοβάνοβιτς παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή, δεν κάνει άλλος καλύτερο κοουτσάρισμα»

Metrosport Team20 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Παναγιώτης Δρούγας, και μίλησε για τον πρώην προπονητή του στον Γηραιό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Η εξέλιξη του Γιοβάνοβιτς φαίνεται εδώ και χρόνια, είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στον Ηρακλή για περίπου 2,5 χρόνια. Ενας άνθρωπος πολύ έξυπνος, ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, θυμάμαι τα ασκησιολόγια που μας έβαζε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, μπαίνει στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και παίρνει το 100% του κάθε ποδοσφαιριστή. 

Δεν υπάρχει καλύτερο κοουτσάρισμα από τον Γιοβάνοβιτς, σε εκείνο το ματς με την Ξάνθη παίζαμε την ιστορία μας και έκανε τις σωστές αλλαγές και έβαλε το γκολ ο Κατσαμπής. Νομίζω πως είναι μέσα στους 2-3 καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Ο Γιοβάνοβιτς κατάφερε να βγάλει την πίεση από πάνω του και από την ομάδα του και μετά την ανανέωση πήρε την επιβράβευση. Ετσι θα είναι πιο άνετος από εδώ και πέρα και η δουλειά του θα φανεί στο μέλλον».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι δύο επιθετικές ομάδες, διψάνε για τον τίτλο, εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς έκτροπα. Να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.