Δρόσος: «Συμμετοχή περίπου 10.000 ανθρώπων στον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο!»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Ο Χριστόδουλος Δρόσος έδωσε το στίγμα του, μέσω του Metropolis 95.5, για τον διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη.

«Όταν ξεκίνησε όντως δεν πίστευε κανείς που θα φτάσει. Ο τελευταίος Μαραθώνιος, ο 14ος, αξιολογήθηκε ο 8ος στον κόσμο. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κα το παιδί του, τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Η πόλη μπορεί να κάνει θαύματα όταν δείχνει σύμπνοια. Έχει εγκριθεί το πιο αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι σχεδόν ίδιο με τον Μαραθώνιο της Αθήνας. 

Η διοργάνωση είναι μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες αθλητές. Έτσι έχουμε 5.000 άτομα στον Μαραθώνιο και άλλα τόσα το απόγευμα. Δηλαδή περίπου 10.000 άτομα θα τιμήσουν αυτή την διπλή γιορτή. Έχουμε εξασφαλίσει, μάλιστα, και εξτρά θέσεις. Και παρότι έπεσε σχεδόν μαζί με τον Μαραθώνιο της Αθήνας» τόνισε συγκεκριμένα.

Σημείωσε τέλος ότι: «Κατάφερε η τεχνική μας Επιτροπή να μην αποκλείσει ποτέ καμία συμμετοχή. Μέχρι σήμερα δεν στερήσαμε την συμμετοχή σε κανέναν. Ο Δήμος είναι σχεδόν συνδιοργανωτής. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, θέλω να πω, ότι εργάζονται πυρετωδώς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.