Δράσεις του Ποσειδώνα Καλαμαριάς σε όλα τα επίπεδα

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2021

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς συγκεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον επιφανών στελεχών και παραγόντων, όπως είναι ένας από τους πρωτεργάτες της επανίδρυσης του συλλόγου, ο Αναστάσιος Μουρτζής το 1981 με τον Βασίλη Χοροζόπουλο.
Σε επικοινωνία που είχε από το Σικάγο των ΗΠΑ με τον Φώτη Μαζουλουξή, κατέθεσε το μεγάλο του ενδιαφέρον για την πορεία του συλλόγου, ενώ αντίστοιχη πρωτοβουλία πήρε από την Χαλκίδα όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και ο πρώην έφορος του τμήματος μπάσκετ Γιώργος Σπανός.
Και δεν είναι οι μόνοι… Ένα ενδιαφέρον που μας γεμίζει με χαρά, υπερηφάνεια και δύναμη για να προχωρήσουμε το έργο της ανάπτυξης του συλλόγου, ενώ καταγράφει και τις σημαντικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μέσα από την οικογένεια του Ποσειδώνα διαχρονικά. Πρέπει να σημειωθεί με την ευκαιρία αυτή, ότι η δράση του Ποσειδώνα θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα για την ενδυνάμωση του συλλόγου.
Σύντομα και μετά την άρση του lockdown θα ανακοινωθούν σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία των τμημάτων καλαθόσφαιρας και κολύμβησης.Παράλληλα, θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία ανάπτυξης του συλλόγου.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.