Δράμα-Νάουσα-Εορδαία: Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2021

Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας, κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δράμας καθώς και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί του Νομικού Προσώπου θα παραμείνουν κλειστά λόγω του ολικού παγετού, του χιονιού και των χαμηλών Θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

ΕΟΡΔΑΙΑ

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, των Γυμνασίων, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

ΝΑΟΥΣΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, οι παιδικοί σταθμοί, καθώς και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής θα παραμείνουν κλειστές την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021.
Η απόφαση ελήφθη λόγω των έντονων χιονοπτώσεων καθώς και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Σύμφωνα με ενημέρωση της αρμόδιας Περιφερειακής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά, προβλέπεται η διεξαγωγή μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης.
Επισημαίνεται ότι για την εκ νέου λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου Νάουσας, αφού εκτιμηθεί η κατάσταση, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.