Δρακόπουλος: «Ή εγώ ή αυτοί»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2020

Πριν καλά-καλά αρχίσει να λειτουργεί ο Ηρακλής μετά τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, εμφανίστηκε πρόβλημα λειτουργίας και τελεσίγραφο του Θόδωρου Δρακόπουλου!

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μάστορας μέσω του Metropolis 95.5, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής που βγήκε μπροστά και για το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να το υποστηρίξει οικονομικά, είναι ενοχλημένος με τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι λεγόμενοι παραδοσιακοί παράγοντες του Ηρακλή σε αυτές τις τελευταίες μέρες. Τους έστειλε τελεσίγραφο ότι δεν θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη για απόψε συνάντηση μέσα από την οποία θα γίνει η κατανομή ρόλων στη νέα διοίκηση.

Ο κ.Δρακόπουλος έστειλε ουσιαστικά τελεσίγραφο μέσω του κ.Ζαντόπουλου «ή αυτοί ή εγώ». Οι λεγόμενοι «παραδοσιακοί» παράγοντες, είναι αυτοί οι 8-9 ανθρώπους που με είχαν συμμετοχή στο deal με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο κ. Δρακόπουλος επιβεβαίωσε στον Βασίλη Μάστορα με τον οποίο συνομίλησε ότι είναι δυσαρεστημένος και ότι αποσύρεται από την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.