Δούμας: «Όλοι χαρακτήρισαν το νέο γήπεδο του Άρη win-win για την πόλη»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Ο αρχιτέκτων-πολιτικός μηχανικός του νέου γηπέδου του Άρη, Τάκης Δούμας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για το νέο γήπεδο των «κίτρινων» μετά τη σημαντική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/11) με τη συμμετοχή των Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, δήμαρχο Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Ζέρβα, δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, και οι πρόεδροι της ΠΑΕ και του ΑΣ 'Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης και Λευτέρης Αρβανίτης.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τη σημειολογία της σημερινής συνάντησης: «Σήμερα δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα, σήμερα δόθηκε η σέντρα. Το πρώτο ημίχρονο οριοθετείται στα μέσα του Φλεβάρη. Ένας αγώνος δεν τελειώνει στο πρώτο ημίχρονο, θέλει και δεύτερο και ενδεχομένως παράταση και πέναλτι.

Η αίσθηση μου σήμερα μετά την συνάντηση είναι θετική, εγώ πάντοτε τα βλέπω θετικά και ορισμένοι το παρεξηγούν αυτό. Υπάρχει μια ομοφωνία, δεν υπάρχει κάτι το οποίο να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιου και να μην το είπε. Όλοι χαρακτήρισαν το έργο win-win για την πόλη.

Θα δούμε πόσων θέσεων θα είναι το νέο γήπεδο του Άρη, μπορεί να είναι πάνω από 33.000, μπορεί να είναι κάτω. Είναι πολύ νωρίς να οριστικοποιηθεί, δεν είναι εκεί το ζήτημα όμως. 

Όπως και για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο ότι δημιουργείται ένα νέο γήπεδο, μαζί ωφελείται η πόλη με τη συνολική ανάπλαση στην αλάνα της Τούμπας. Άρα εκτός από μια νέα αθλητική εγκατάσταση, μετα καλά που φέρνει, αναπλάθεται και η περιοχή. Το ίδιο ισχύει και για το γήπεδο του Άρη, με πολλαπλά οφέλη όμως. 

Αρχικά, είναι θετικό ως γεγονός ότι γίνεται ένα  καινούριο γήπεδο για τον Άρη, μεγαλύτερο από το προηγούμενο, το θετικότερο όμως, το οποίο στηρίζει αυτό το εγχείρημα, είναι ο μεγάλος ελεύθερος χώρος, 20.000+ στρεμμάτων, που δημιουργείται στη θέση του παλιού γηπέδου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.