Δούμας: «Από ημέρα σε ημέρα το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Δούμας.

Ο γνωστός αρχιτέκτων-μηχανικός που βρίσκεται στην ομάδα μελέτης για τη Νέα Τούμπα, ενώ τρέχει και το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Άρη, μίλησε για την αναμονή του Προεδρικού Διατάγματος αλλά και τους λόγους της καθυστέρησης του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τη Νέα Τούμπα: «Από τα δικά μου χέρια ξεκίνησε αυτό το παιδί και στα δικά μου χέρια θα έρθει με ΦΕΚ. Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του θέματος τρέχει κανονικά. Εγώ θέλω να ολοκληρωθεί για άλλους λόγους, για να μπορέσει να αποκτήσει και ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει ένα γήπεδο στον αστικό ιστό και μπορούμε να περιμένουμε το προεδρικό διάταγμα από μέρα σε μέρα. Δεν πιστεύω ότι θα πάει περισσότερο από τον Μάρτιο. Υπήρξαν ορισμένες διαδικασίες που στο μεσοδιάστημα άλλαξαν κάποια πράγματα, καθώς έγινε ένα συμβούλιο το οποίο έστειλαν κάποια πράγματα στο ΣτΕ».

Για το γήπεδο του Άρη: «Η διαδικασία του γηπέδου ξεκινάει. Υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που γίνονται και είναι στα χέρια της Κυβέρνησης το να τρέξει, καθώς μιλάμε για μία δημόσια έκταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.