Δόξα Ρετζικίου: Συνεργασία με Κουνενάκη

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

H Δόξα Ρετζικίου προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξη Κουνενάκη έχοντας συνεργάτες του, τους Αλεξανδρίδη Πέτρο και Μήττα Ηρακλή.


Ο Κουνενάκης Αλέξης είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο αναπτυξιακών ηλικιών καθώς έχει διετελέσει:
Τεχνικός διευθυντής ακαδημιών υποδομών και ανάπτυξης σε πολλούς συλλόγους στην Κρήτη, εργάστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα αναπτυξιακών ηλικιών του Ηρόδοτου, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Άρη Θεσσαλονίκης και Αγροτικού Αστέρα. Τέλος έχει διατελέσει επικεφαλής προπονητής αγωνιστικών τμημάτων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ελίτ επιπέδου.

Η εμπειρία του σε ερευνητικό επίπεδο αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής σε
επαγγελματικές και ημι-επαγγελματικές ομάδες είναι επίσης αξιοσημείωτη

Ο Αλέξης Κουνενάκης θα βρίσκεται πλέον στα τμήματα υποδομών του Α.Ο. Δόξα Ρετζικίου Θεσσαλονίκης από το πόστο του υπεύθυνου τεχνικού των ακαδημιών καθώς και από το πόστο του ενεργού προπονητή στα τμήματα του συλλόγου. Θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο και
τα παιδιά που αγωνίζονται με τα χρώματα της Δόξας, με όραμα, στόχους, προπονητικό πλάνο και φιλοσοφία που διέπει ένα σύγχρονο αθλητικό σωματείο τοπικού χαρακτήρα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.