Δόξα Ρετζικίου: «Κουράγιο και υπομονή»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Με ανακοίνωση της η Δόξα Ρετζικίου για την κατάσταση που βιώνουμε επισήμανε:

«Κουράγιο και υπομονή στους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας, μα πιο πολύ της δικής μας πόλης. Η πόλη μας περνάει συνεχείς κρίσεις σε κοινωνικό, υγειονομικό επίπεδο αλλά και σε πολλές άλλες υποδομές μέσα στις οποίες δεν ξεχνάμε τις αθλητικές γιατί ως αθλητικός σύλλογος μιλάμε. Κουράγιο και υπομονή στα νέα παιδιά , τους γονείς, τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους που μεγαλώνουν οικογένειες και δεν έχουν δουλειά και είναι κλεισμένοι σπίτι καθώς και σε αυτούς που έχασαν κάποιο δικό τους άνθρωπο ή πέρασαν δύσκολα με τον ιό. Περιμένουμε όλοι μας πως και πως οι ημέρες να περάσουν, η επιστήμη να δείξει τον δρόμο, να «ξεκολλήσουμε» από αυτή την καταπίεση και να ξεχυθούμε στα γήπεδα, αυτή τη φορά με περισσότερη προσοχή από όλους μας. 

Περιμένουμε πως και πως την πρώτη μας προπόνηση μετά τη 2η «καραντίνα», όπως περιμέναμε και εκείνη μετά την 1η που μας γέμισε χαμόγελα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Περιμένουμε πως και πως τους παικταράδες του αντρικού μας να κατέβουν στο πρωτάθλημα, τους έφηβους να κυνηγήσουν αξιώσεις για το αύριό τους, τις κορασίδες να κάνουν τα πρώτα τους παιχνίδια, τα πιτσιρίκια να «ψηθούν» στα γήπεδα και να μας γεμίσουν υπερηφάνεια για τον ιστορικό σύλλογο των Πεύκων. Το πάθος μας για το ποδόσφαιρο κρατάει την φλόγα της Δόξας αναμμένη αυτές τις ημέρες και τις υπόλοιπες δύσκολες που έρχονται. 

Η σκέψη μας μαζί με όλους τους Ρετζικιώτες και όλα τα παιδιά των Πεύκων που αναμένουν να κυλήσει ξανά η στρογγυλή θεά στα γήπεδα. Η Δημόσια Υγεία πάνω από όλα και όλους. Ευχόμαστε η επιστήμη να δείξει το δρόμο και όλοι μας να είμαστε ασφαλείς ως τότε».  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.