Δόξα Δράμας: «Το σωματείο μας δεν μπορεί να είναι υπό ομηρία»

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση αναφορικά με την παραχώρηση του γηπέδου της εξέδωσε η Δόξα Δράμας, σημειώνοντας πως δεν είχε αρνηθεί ποτέ την παραχώρηση του για την διεξαγωγή του τελικού της ΕΠΣ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

«Ανακοίνωση για το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου μας

Ο πρόεδρος και δ.σ του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ενημερώνουν τον κόσμο της Δράμας σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου της ομάδας μας για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας που προέκυψε τελευταία.

Ουδέποτε αρνηθήκαμε να παραχωρήσουμε το γήπεδο μας προκειμένου να διεξαχθεί για άλλη μια χρονιά ο τελικός της διοργάνωσης του κυπέλλου των σωματείων του νομού μας. Αντίθετα θεωρούμε δεδομένη την παραχώρηση του για τον αγώνα-γιορτή του δραμινού ποδόσφαιρου.

Από την ώρα που λάβαμε το σχετικό αίτημα της ΕΠΣΔ απαντήσαμε αμέσως θετικά με μέιλ όπου αναφέραμε ότι:

«Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με Αριθμό Συνεδρίασης 477/11-05-2022, το αίτημα σας για την παραχώρηση του γηπέδου μας για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου την 28η Μαΐου, όπως κάθε χρόνο γίνεται δεκτό, με την προϋπόθεση την χορήγηση βεβαίωσης μη οφειλής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.

Με τιμή το Δ.Σ.»

-Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την απάντηση μας ήμασταν άμεσα θετικοί στην παραχώρηση, θέτοντας μόνο ένα αίτημα το οποίο θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει. Ζητήσαμε την χορήγηση βεβαίωσης μη οφειλής από την διοίκηση της ΕΠΣΔ γιατί το σωματείο μας δεν μπορεί να είναι υπό ομηρία για μια οφειλή που δεν μας ανήκει και είναι μικρότερη από τα λειτουργικά έξοδα του συγκεκριμένου αγώνα.

Εκπροσωπούμε τη διοίκηση της πιο ιστορικού σωματείου της Δράμας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παραποιεί την αλήθεια δημιουργώντας μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα το γήπεδο μας είναι στη διάθεση της ΕΠΣΔ που έχει και την τελική απόφαση.

Για το δ.σ του Γ.Σ. Δόξα Δράμας

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Περσίδης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.