Δόξα Δράμας: Νέο «αφεντικό» ο Χαράλαμπος Πάτσης

Αχίλλειος Έξαρχος18 Αυγούστου 2020

Η κυπριακή εταιρεία «Potemkin Consulting Ltd», με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Πάτση αποτελεί, τελικώς, το νέο «αφεντικό» της Δόξας Δράμας, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η δραμινή ΠΑΕ. Είχε προηγηθεί μια μέρα νωρίτερα το κυπριακό δημοσίευμα που προκάλεσε την αντίδραση του νέου γενικού διευθυντή της Δόξας, Κώστα Μαυρομάτη και οδήγησε, τελικώς, στα αποκαλυπτήρια του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δόξας, ο Χαράλαμπος Πάτσης δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών του στις επενδύσεις κεφαλαίων, σε εταιρικές συμμετοχές στον τομέα της υγείας, αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία.

«H άφιξη του κ. Πάτση στην πόλη μας θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών στην Potemkin Consulting Ltd. Ο κ. Πάτσης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας, όπου θα παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες του την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ιστορικής μας ομάδας και το όραμά του όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον της αγαπημένης μας Δόξας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Δόξας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.