Δόξα Δράμας: Ισόπαλη με την Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Αυγούστου 2021

Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στα 3-5 Πηγάδια-είχε προηγηθεί με την Κ19 του ΠΑΟΚ (2-1) στη Δράμα-η Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου. 

Οι Θεσσαλοί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μαυρογενίδη προηγήθηκαν με δυνατό σουτ του Πάνου μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ισοφάρισε σε 1-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 53΄.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης, Τάσιος, Ιορδανίδης, Μουτζούρης, Μπαβέλης, Καλλίδης, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηκυριάκου.

Έπαιξαν και οι Γ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Καραγιάννης, Ρούτσης, Αντωνιάδης, Ρεμπετσιώτης, Στ. Θεοδοσιάδης.

Κ19 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Κυριαζής, Σπυριδάκης, Κεραμιδάς, Σταυρόπουλος, Χρήστου, Πάνος, Προκοπίου, Κυρσανίδης, Σταμούλης, Παπαδάκος, Άνθης.

Έπαιξαν και οι Αδαμόπουλος, Ντέλλας, Γιαννούλης, Σταράκης, Κουτσόγουλας, Πατήρας, Πετρόπουλος, Πρεκατές, Μοίρας, Ρέτσος, Αρσενίδης.


Κατσαβάκης: «Ελπιδοφόρα μηνύματα»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο προπονητής των «μαυραετών», Μάκης Κατσαβάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσπαθήσαμε σε αυτό το φιλικό να δούμε αρκετούς νεαρούς που διαθέτουμε, κατόπιν σχετικής συμφωνίας-σε εισαγωγικά-με την Κ19 του Ολυμπιακού για να χρησιμοποιήσουμε και εμείς κυρίως μικρές ηλικίες. Ορισμένοι νεαροί μας πήγαν πραγματικά πολύ καλά, όπως ο Πετρίδης, ο Τάσιος και άλλοι. Τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα, ανταποκρίθηκαν σε αλλαγές ρόλων. Είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να διεκδικήσουν θέσεις στην ενδεκάδα. Ήταν εμφανής και αισθητή η κούραση, από την επίπονη προετοιμασία, τις σκληρές προπονήσεις και τους ρυθμούς που ανεβαίνουν».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την ομάδα με 3-4 παίκτες ακόμα τουλάχιστον. Αναμένουμε την απόφαση, η οποία σε πρώτη φάση ήταν αντιεπαγγελματική, για τους περιορισμούς ηλικιών στις μεταγραφές. Πολλά παιδιά μένουν χωρίς ομάδες, χωρίς φυσικά να φταίνε. Είναι απαίτηση να αλλάξει, γιατί τιμωρούνται οι παίκτες, όχι οι ομάδες. Κινητοποιούνται και βουλευτές. Πολλοί ποδοσφαιριστές αδυνατούν να βρουν στέγη αντάξια της ικανότητας και του βιογραφικού τους λόγω συνθηκών. Είναι θέμα βούλησης, υπουργικής απόφασης, θεωρώ οτι μπορεί να βοηθήσει ο κ. Αυγενάκης. Είναι κοινωνικό φαινόμενο και πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση της τάξης και απονομή δικαιοσύνης, έστω και αργά».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.