«Δώρο» Καραντώνη ο βαθμός για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Αυγούστου 2022

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μία χρονιά! Ο Καραντώνης έκανε τα πάντα ώστε ο Ολυμπιακός να μην χάσει από τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 1. 

Φόρτωνε χωρίς λόγο με κάρτες τους ποδοσφαιριστές των Αρκάδων, ενώ το αποκορύφωμα ήταν το πεντακάθαρο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο διαιτητής ανακάλυψε επιθετικό φάουλ! Ούτε ερασιτέχνης ρέφερι δεν θα έδινε κάτι τέτοιο, όμως ο ίδιος όχι μόνο το έδωσε, αλλά δεν σεβάστηκε καν το κόπο των γηπεδούχων που κοίταξαν στα μάτια τους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Συνεπώς, να ναι καλά ο Καραντώνης για τους Πειραιώτες που τους γλίτωσε από ένα αναπάντεχο κάζο με το...καλημέρα του Πρωταθλήματος. 

Μεταξάς: «Πρέπει να δω το γκολ»

Ο προπονητής του Αστέρα Ηρακλής Μεταξάς είπε μετά το παιχνίδι: «Πρέπει να δω το γκολ. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο φάουλ. Είχε ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός. Ήθελα να φτιάξω μια ομάδα με πάθος. Δεν έχουμε πάρει ακόμα το τρίποντο, αλλά παλέψαμε κόντρα σε μια ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η μαχητικότητα είναι κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε και να το έχουμε σε κάθε ματς. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να έχουν μαχητικότητα σε κάθε ματς. Έχουμε βάθος στην ομάδα, κοιτάμε τον αγώνα με τη Λαμία. Παίξαμε Δευτέρα και η Λαμία έπαιξε Σάββατο, θα έχει δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης από εμάς. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ήταν ένας λόγος για τον οποίο κάναμε αλλαγές και στο ξεκίνημα του αγώνα».

Μασούρας: «Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι»

Ο Γιώργος Μασούρας πάντως είχε διαφορετική άποψη περί διαιτησίας: «Κυριαρχήσαμε σε όλο το διάστημα του αγώνα, είχαμε ευκαιρίες και είχαμε καλύτερη ομάδα. Δεν αφήσαμε υποψία ευκαιρίας στους αντιπάλους μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτή την εικόνα δεν μπορεί παρά να έρθουν οι νίκες. Για το αν υπάρχει κόπωση: «Είναι ένας παράγοντας η κόπωση, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε ότι κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλά μέτρα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια όταν παίζεις με αυτόν τον ρυθμό, υποχρεώνεις τον αντίπαλο να γυρίσει πίσω. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που για εμένα είναι ξεκάθαρες. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Δύο στημένα, κάποια πέναλτι που δεν δόθηκαν».

Κορμπεράν: «Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, όχι το αποτέλεσμα»

Παρά την «γκέλα» ο Κάρλος Κορμπεράν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Παρόλο που δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, αλλά όχι από το αποτέλεσμα».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 26/8

Ιωνικός-Λεβαδειακός 0-0

Σάββατο 27/8

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-1

ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος 0-1

Κυριακή 28/8

Παναιτωλικός-Άρης 3-1

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-2

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1

Δευτέρα 29/8

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Σάββατο 3/9

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 17.45

Ολυμπιακός-Ιωνικός 19.00

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 20.30

Κυριακή 4/9

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 18.30

ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ 19.00

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 21.30

Άρης-ΠΑΟΚ 21.30

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.