Δώρα ζωής στην κοινωνία των Γρεβενών από τη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Γάγαλης, με τον πρόεδρο της Λέσχης Φίλων Γρεβενών να μιλάει αναφορικά με την... κίνηση ζωής που έκαναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ , κάνοντας δωρεά δύο απινιδωτών στο κλειστό γυμναστήριο και στο σχολείο της πόλης!

Αρχικά ανέφερε: «Αγοράσαμε δύο απινιδωτές για την κοινωνία των Γρεβενών, ο ένας προορίζεται για το κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και ο δεύτερος για το 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, σε μία κίνηση που γίνεται μνήμη του εξάχρονου Θωμά που έφυγε από τη ζωή. Επίσης δεν θέλαμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές μόνο στα καλά αλλά και στα δύσκολα, τον δεύτερο απινιδωτή τον δώσαμε στο 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Η απόφαση για τους απινιδωτές πάρθηκε πριν από μία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και τους είχαμε προπληρώσει, με τους απινιδωτές να έχουν φτάσει χθες το βράδυ και να σήμερα παραδόθηκαν στους αρμόδιους. Η λέσχη αποτελείται από 117 μέλη, τα οποία συμφώνησαν από την πρώτη φορά και συγκεντρώσαμε εξ ολοκλήρου όλο το ποσό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.