Δομικά υλικά σε εκπληκτικές τιμές μόνο στο LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης!

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Το να βρίσκεις τα υλικά που χρειάζεσαι, στις ποσότητες, την τιμή και την στιγμή που τα χρειάζεσαι δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η ύπαρξη, επομένως, ενός συνεργάτη που θα είναι πάντα εκεί για σένα, σταθερά και με αξιοπιστία, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βάλει τα σωστά θεμέλια για μία πολλά υποσχόμενη επαγγελματική ή... ερασιτεχνική πορεία!

Είτε είσαι, λοιπόν, επαγγελματίας της οικοδομής είτε είσαι τεχνίτης, όταν αναζητάς δομικά υλικά, ξέρεις πως ο προορισμός δεν είναι κανένας άλλος… πέρα από τη LEROY MERLIN! Εάν μάλιστα βρίσκεσαι ή δραστηριοποιήσε στη Θεσσαλονίκη, τότε σου έχουμε νέα που θα σε ενθουσιάσουν! Η LEROY MERLIN μόλις ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του εξωτερικού καταστήματος και το τμήμα των δομικών υλικών, στο 11o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης, και το γιορτάζει με καταπληκτικές προσφορές που σίγουρα θα σε πείσουν να μην ψάξεις αλλού. Ναι, σωστά διάβασες, με ένα σύντομο scroll down θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε...

Κέρδισε -10% σε γυψοσανίδες και όλα τα συστήματα θερμοπρόσοψης

Τι ακριβώς παίζει, λοιπόν, με τις προσφορές στο LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης; Στη LEROY MERLIN γνωρίζουν πολύ καλά πως οι γυψοσανίδες και τα συστήματα θερμοπρόσοψης συγκαταλέγονται στις πιο συχνές εργασίες που έχει να φέρει εις πέρας ένας πολυάσχολος τεχνίτης και έτσι αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα LEROY MERLIN της Θεσσαλονίκης, κερδίζεις 10% έκπτωση σε όλες τις γυψοσανίδες Knauf και σε όλα τα συστήματα θερμοπρόσοψης που διαθέτει στην προϊοντική του γκάμα. Η προσφορά περιλαμβάνει κάθε τύπο και διάσταση γυψοσανίδας καθώς και όλα τα απαραίτητα σε συστήματα θερμοπρόσοψης, όπως κόλλες, πολυστερίνες, σοβάδες και πλέγματα.

Μη χάνεις άλλο χρόνο, επομένως, πήγαινε άμεσα στο LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης και επωφελήσου και εσύ από τις προσφορές που τρέχουν έως 26/06/21!

Δομικά υλικά σε super τιμές, για super αποτέλεσμα

Επειδή, όμως, οι εργασίες και τα μερεμέτια που αναλαμβάνει ένας τεχνίτης απαιτούν πολλές διαφορετικές πρώτες ύλες και επειδή η LEROY MERLIN στοχεύει πάντα να προσφέρει στους συνεργάτες της την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας, στο LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης θα βρεις επίσης τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά σε μία ευρεία γκάμα από δομικά υλικά, πέραν των γυψοσανίδων και των συστημάτων θερμοπρόσοψης. Με άλλα λόγια, για εργασίες χτισίματος, ξηράς δόμησης, στεγάνωσης & μόνωσης, η LEROY MERLIN διαθέτει special παροχές σε τεχνίτες και επαγγελματίες οικοδομής, οπότε μην βιαστείς να πας αλλού αν δεν περάσεις πρώτα από το τμήμα οικοδομικών υλικών της LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης.

Τα καλύτερα υλικά, από τα πιο αξιόπιστα brands

Στην οικοδομή και στις τεχνικές εργασίες του σπιτιού χρειάζεσαι δομικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας για να αναδειχθεί το αποτέλεσμα της εργασίας σου όπως του αρμόζει και να έχει και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η LEROY MERLIN το γνωρίζει πολύ καλά αυτό γι’ αυτό φροντίζει να συνεργάζεται με τη σειρά της μόνο με τα πιο αξιόπιστα brands της αγοράς.

Ανακάλυψε δομικά υλικά από τα κορυφαία brands της αγοράς με πολυετή εμπειρία και παρουσία στο χώρο, όπως είναι η Bauer, Baumit, Den Braven, Fibran, Finomix, Ηρακλής, Isomat, Knauf, Norgips, Sika, Thrakon, Ytong ώστε να προσφέρεις και εσύ με τη σειρά σου στους πελάτες σου το καλύτερο αποτέλεσμα και να αναδείξεις την ποιότητα της δουλειάς σου!

Τα καλύτερα για τα δομικά υλικά θα τα βρεις μόνο στο LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης!

Συνεπώς για ανακαινίσεις, μονώσεις, στεγανώσεις, επικαλύψεις στέγης, επενδύσεις δαπέδων & τοίχων, υδρορροές & δεξαμενές, πατώματα εξωτερικού χώρου, εξοπλισμό οικοδομής, γυψοσανίδες & κάθε λογής εργασία, η LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης είναι ο απόλυτος προορισμός για το σπίτι & τους επαγγελματίες!

Κάνε, λοιπόν, μια επίσκεψη στο ανακαινισμένο της εξωτερικό κατάστημα, στο 11o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης και τσέκαρε ακριβώς τι παίζει στην τεράστια ποικιλία της, στις τιμές αλλά και στις καταπληκτικές προσφορές της στα δομικά υλικά!

Καλό καλοκαίρι & καλές δουλειές!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.