Μίμης Δομάζος: «Σάπιο το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2021

Το δικό του σχόλιο μέσα από τη συχνότητα του Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», έδωσε η μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» τοποθετήθηκε αναφορικά με τα όσα περιμένει να δει από την αλλαγή της ηγεσίας στην ΕΠΟ και την ανάληψη των καθηκόντων από τον Θεόδωρο Ζαγοράκη, ενώ σχολίασε και την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την υποψηφιότητα του Θόδωρου Ζαγοράκη: «Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σάπιο και δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να αλλάξει ο φίλος μου ο Θοδωρής. Ο ποδοσφαιριστής κοιτάει πράγματα διαφορετικά από έναν απλό παράγοντα και θα πρέπει να πάρει μαζί του και άλλους ποδοσφαιριστές που ξέρουν το αντικείμενο γιατί δεν θα βρει βοήθεια από τους παράγοντες γιατί τους παίρνει την καρέκλα και θα κοιτάξουν να του φάνε την καρέκλα».

Αναφορικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο ομάδες παρά το γεγονός ότι δεν είναι στα καλά τους και θα κοιτάξουν και οι δύο να είναι πιο κοντά στη δεύτερη θέση γιατί νομίζω ότι θα την πάρει ο Άρης. Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρω τι κάνει με τον Μπόλονι γιατί αν χάσει από τον ΠΑΟΚ στη διοίκηση ξέρουν τι θα πρέπει να κάνουν. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα τον κρατούσα μέχρι το τέλος της σεζόν και αν πήγαινε καλά θα τον κρατούσα και του χρόνου. Πήρε τον Παναθηναϊκό αρκετά πίσω και ήταν αναμενόμενο να κάνει μία κοιλιά, παρά το γεγονός ότι έκανε μία πολύ καλή πορεία. Ο Λάζλο βάζει τον Μακέντα για πολύ λίγο και όταν είναι κρύος δεν μπορεί να προσφέρει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.