Δολοφονία στην Κυψέλη: Νεκρός μέσα στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε ο 33χρονος Πολωνός που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο γιο της συντρόφου του στην Κυψέλη και στη συνέχεια μετέφερε τα οστά του μέσα σε μία εργαλειοθήκη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα σεντόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Το στυγερό έγκλημα

Ο 33χρονος όσο και η 29χρονη σύντροφός του κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις 15 Φεβρουαρίου από ανακριτή και εισαγγελέα, για την ανθρωποκτονία του παιδιού, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Ο Πολωνός είχε ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημά του λέγοντας πως είχε βάλει τιμωρία το παιδί, γιατί ήταν ατίθασο και δεν άκουγε τη μητέρα του. Όταν μετά από ώρες ορθοστασίας ο μικρός Ανδρέας δεν άντεξε και έπεσε βάζοντας τα κλάματα, τον κλείδωσε στο δωμάτιο και τον έδεσε με ταινία, κλείνοντάς του το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.

Στη συνέχεια, έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος όπου έβαλε εκεί το άψυχο σώμα του παιδιού. Όταν μετακόμισαν, είχε τα οστά του στην εργαλειοθήκη, κουβαλώντας τα μαζί του.

Ένα βράδυ που είχε πιει, αποκάλυψε το έγκλημά του σε έναν θαμώνα στο καφενείο και ακολούθως αυτός κατέθεσε στις αρχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.